Hoţ prost. S-a ascuns în magazin când a văzut poliţiştii

Un tânăr de 35 de ani din judeţul Braşov ar putea să se aleagă cu porecla de cel mai penibil hoţ. Prins în flagrant de poliţişti, acesta a crezut că scapă dacă… se baricadează în magazinul pe care îl spărgea.

Totul s-a întâmplat în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 3:00, când tânărul de 35 de ani a reuşit să intre într-un magazin din municipiul Braşov, de unde a furat mai multe alimente şi sticle de băuturi alcoolice.

A forţat un ochi de geam al uşii de intrare în magazinul alimentar, după care a pătruns în interiorul, de unde a sustras mai multe produse alimentare şi băuturi alcoolice, pe care le-a depozitat în mai multe pungi din plastic pe care le-a pus în exteriorul magazinului, lângă zidul imobilului în care funcţionează magazinul. În interiorul magazinului, lângă uşa de acces au fost găsite mai multe pungi în care se aflau sticle de băuturi alcoolice”, au precizat poliţiştii braşoveni.

Oamenii legii au fost ajuns la faţa locului în câteva minute, iar recaţia pe care a avut-o tânărul a fost una neaşteptată.

Un echipaj din cadrul Secţiei nr.1 Poliţie Braşov s-a deplasat la locul indicat, persoana în cauză fiind surprinsă în interiorul magazinului, iar la vederea echipajului de poliţie aceasta s-a baricadat în interior. Poliţiştii au pătruns în interiorul magazinului şi au procedat la imobilizarea persoanei respective, stabilind că se numeşte M.M., în vârstă de 35 ani, domiciliat în municipiul Săcele”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

M.M a fost condus la Secţia 1 Poliţie, pentru continuarea cerectărilor. Valoarea prejudiciului cauzat este de aprox. 150-200 lei, reprezentând contravaloarea bunurilor ce nu au fost recuperate.

În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei nr.1 Poliţie, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, cu principalul suspect în stare de reţinere pentru o perioadă de 24 ore.

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.