Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Conducere nouă la Consiliul Judeţean Braşov

Claudiu ComanVicepreşedinţii Consiliului Judeţean (CJ) Braşov, Mihai Pascu (Partidul Conservator) şi Mihai Popa (Partidul Social Democrat), au fost schimbaţi vineri din funcţii, în locul lor fiind aleşi prin vot secret Claudiu Coman şi Mihail Veştea din Partidul Naţional Liberal (PNL). Propunerile de înlocuire au fost făcute de consilierul Claudiu Coman şi au fost susţinute de 23 din cei 34 de consilieri judeţeni.

Mihai Popa, care nu a fost prezent la şedinţă, a fost eliberat din funcţie cu 25 de voturi pentru, şapte împotrivă şi un vot a fost anulat. În locul lui a fost ales Claudiu Coman cu 30 de voturi pentru, două împotrivă, iar un vot a fost anulat.

Ulterior, s-a supus la vot ca noul vicepreşedinte Claudiu Coman (foto) să preia atribuţiile de ordonator de credite, pe perioada în care preşedintele Consiliului Judeţean, Aristotel Căncescu, se află în arest preventiv pentru fapte de corupţie.

În schimb, Mihai Pascu şi-a înaintat demisia din funcţie, în locul acestuia fiind ales cu 31 de voturi pentru şi două împotrivă Mihail Veştea.

Claudiu Coman este  mâna dreaptă a preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Braşov Aristotel Căncescu si fosta mână stângă a celui de la PSD, Constantin Niţă. Este un guru în comunicarea politică. Sondajele lui arată de fiecare dată şi fără excepţie că el este, evident, numarul 1 şi cel mai bun , iar partidul se situează idem şi aproape la fel. Inainte de alegerile locale, Coman este foarte de acord în sondajele sale că Aristotel Căncescu este cel mai tare din judeţ şi că va lua din prima vreo 70% din voturi. Nici că nu mai este nevoie de alegeri, să nu se cheltuie degeaba banii poporului.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...