DNA|Percheziţii în Brașov la sediile CNADNR şi la Direcţii de Drumuri şi Poduri, într-un dosar de corupţie

Mascati-DIICOTProcurorii DNA fac, vineri, 30 de percheziţii în Bucureşti şi şase judeţe, la CNADNR, la Direcţii de Drumuri şi Poduri şi la firme, într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane care în perioada 2008-2014 ar fi comis fapte asimilate celor de corupţie.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) arată, într-un comunicat de presă transmis vineri agenţiei MEDIAFAX, că se fac cercetări într-o cauză penală ce vizează “suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada  2008-2014”.

Anchetatorii fac percheziţii la 30 de adrese din Bucureşti şi judeţele Ilfov, Suceava, Iaşi, Cluj, Dolj şi Braşov, din care şase sunt instituţii publice, iar restul sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane, a precizat DNA.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că instituţiile publice unde au loc percheziţii sunt Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) şi Direcţiile de Drumuri şi Poduri din mai multe judeţe.

Vom reveni cu amănunte.

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.