Va fi înlocuit prefectul?

Ieșirea UDMR de la Guvernare, dar cu mențiunea că sprijină Guvernul, pot genera modificări în conducerea Prefecturii Brașov.

Prima varianta era cea a unei rocade între prefectul Romer Ambrus Sandor Mihaly și subprefectul Mihai Mohaci, însă au apărut elemente noi. Astfel, conform NewsBv,  Partidul Liberal Reformator face presiuni pentru a i se acorda funcția de prefect, pentru care inițial se zvonea că e propus Valentin Șoneriu, însă în contextul în care PNL dorește să-l impună pe Ciprian Bucur pe funcția de viceprimar în locul lui Adrian Atomei, este posibil ca Atomei să obțină postul de prefect.

A treia variantă vehiculată este aceea ca locul de prefect să îl preia Roxana Mînzatu (PSD), care a mai deținut în trecut funcția de subprefect. Se pare că Romer Ambrus Sandor Mihaly ar urma să fie numit subprefect sau să preia locul prefectului român din Covasna. UDMR face presiuni incredibile pentru a fi schimbat după ce a amendat liderii locali maghiari ai Partidului Civic Maghiar (PCM)cu 5.000 de lei, pentru intonarea imnului Ungariei la Ziua solidarităţii naţionale a maghiarilor, din 4 iunie.

Articole din aceeași categorie:

Comments

comments

Leave a Reply