Mercedesa lui Băsescu&Cocoș

eduard_huidanLuîndu-ne cu evenimentele tragice de la Paris am cam lăsat în planul doi – sau s-a declanșat perfidul sindrom de amnezie specific poporului român? – personajele penale, de acum celebre, în legătură cu care s-a promis – demagogie electorală? – dreptate pînă la capăt. Un exemplu este Elena Udrea ”cel mai bun produs politic” al lui Băsescu – acum e greu de stabilit care dintre cei doi a ieșit ”la produs” – care, cu cît pare că se strînge lațul dosarelor ”care este”, vorba lui Vanghelie, devine tot mai tupeistă.

Ceea ce creează suspiciunea că blonda lui Traian&Dorin ar fi parte a vreunui pact. De coabitare, de imunizare, de… Deocamdată, Elena Udrea, sprijinindu-se pe solidele sale studii de drept, consumate la o fabrică e diplome, vrea, culmea să schimbe ”legile proaste” cu unele ”dăștepte”, care să o facă scăpată.

Dumneaei, copleșită de sumele imense scurse spre conturile lui Cocoș, pe cînd erau căsătoriți, de care a beneficiat, parțial, după divorț, rezultate din șpăgi, trafic de influență, de caliatatea de soț al soției sale etc., lansează ideea că habar nu avea ce învîrte soțul și care e averea acestuia. Scenariul a mai fost etalat, cu nesimțire, cînd Elena lui Băsescu&Cocoș a ”uitat” să treacă în declarația de avere un hotel din zona Gării de Nord, pe Griviței dacă îmi aduc bine aminte, pe care soțul, amnezic și el, dăduse vreo 4 milioane de euro… Aberanta ”explicație” a fost înghițită și nu s-a mai întîmplat nimic… Acum, avocata Elena vrea să convingă națiunea că este neprihănită în ceea ce privește banii învîrtiți de Cocoșul său.

Cică nu i-ar fi spus nimic ținînd totul la secret! Și zice ea că legea care o face răspunzătoare și pe dumneaei de milioanele de euro plimbați prin conturile familiei ar trebui schimbată! Ca o damă de lux ce se consideră, dumneaei zice că e nedrept ca soția, care a prestat la greu, să sufere și ea – char dacă s-a înfruptat din sumele ilicite (!!!) și oferă o argumentație care dă națiunea pe spate:”Dacă soțul îi cumpără amantei un Mercedes, e normal să nu-i spună soției și atunci ea nu are de unde să știe și să declare…” etc. etc.

Cîte Mercedesuri ar fi trebuit să cumpere Cocoș și pentru cîte amante nu spune ”specialista” în drept! Astfel, Udrea Mercedesa – căci dama de lux a lui Băsescu&Cocoș nu mai e cea de pe vremea cînd cică venea la Cotroceni cu Oltcitul să…alimenteze – dovedește un tupeu și un dispreț față de lege care atinge cote inimaginabile.Desigur, Parlamentul o așteaptă cu inițiativa legislativă. Va avea, probabil, și sprijinul curvelor, pardon, nevestelor, damelor de lux, fericite că nu vor răspunde niciodată solidar cu soții, pardon, fraierii, încornorații care, după ce le ”îngrașă” – cu bani – pot merge încolonați la pușcărie…

Eduard HUIDAN

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.