Când așteptarea naște silă

sorin grigorescu si daniel veresO lună de mandat = o lună de lâncezeală.

Între o vânzare de sediu cu oarecari frământări și câteva apariții sporadice a numelui nostru în media, scriu astăzi doar pentru că simt nevoia să comentez ce fac alții. Pesediștii, se vede clar că s-au îmbogățit grozav cu omul negru de la DNA de care nu mai scapă decât după ce rămân în picioare doar câțiva nou-veniți, care nu au apucat să se dedulcească la de-ale gurii. Pe lângă asta, Vanghelie și Geoană tropăie militărește prin teritoriu în căutare de hulpavi. Ponta se frăsuiește zi și noapte de spaima pușcăriei care îl așteaptă iar prin deconcentratele țării e haos și habarniști unși manageri pe bandă rulantă, în speranța prăduirii banilor publici pe ultima sută de metri. Cam așa arată astăzi guvernarea neo-comunistă. Dă-le Doamne tot ceea ce le doresc eu!

Despre liberalii lui Iohannis, ce să mai spun? Poate doar că așa de rău s-au amestecat cu guzganii portocalii, încât aproape că nu se mai văd. Îi cheamă sasul la ceas de taină doar-doar se leagă ceva, dar se pare că româna lui nu sună la fel cu româna hămesiților. Aleargă ăștia după guvernare precum Libanul după pace. Eu zic să o ia, poate așa se lămurește țara despre ce genii sunt și prin PNL, poate a uitat. Să încercăm și cu rabinul Predoiu, cu ăsta trebuie să fie minunat! Dacă gândește precum vorbește, treaba e rezolvată. O să curgă numai lapte și miere prin… sediul din Modrogan.

După o lună de mandat al noului președinte, remarc faptul că acesta mediază fără oprire cam tot ce se poate media. Să fie într-un ceas bun și să vină și la noi pe stradă să medieze dispariția unui indicator rutier montat în dușmănie acolo de către primarul portocaliu și pricopsit al Brașovului.

Apropo: Căncescu are un pat liber și primește orice patinator de frunte. Vai mama voastră de troglodiți parveniți și lipsiți de Dumnezeu! Vă vine rândul tuturor, nicio grijă. Dar până atunci, mă gândesc din nou foarte serios să rămân un simplu comentator politic, partidul acesta pe care l-am ținut în viață cu mari sacrificii negăsindu-și locul de prea multă vreme. Iubesc, respect PNȚCD mai mult decât orice altceva în afară de propria-mi familie dar a devenit o povară enormă pentru mine.

Sunt lovit, împiedicat prin diferite forme și sistematic să promovez profesional, uneori desconsiderat, doar pentru că îndrăznesc să mă opun mereu unor mizerabili și doar pentru că nu fac parte din vârtejul corupției atotstăpânitoare. În România, dacă ai greșit partidul când ai intrat în politică, nu poți să schimbi nimic în bine. Degeaba principii, doctrină, valori… De câteva luni mă gândesc dacă am greșit partidul sau nu, dacă a meritat efortul meu și al altora sau nu. Încă nu am găsit răspunsul dar sunt sigur că îl voi afla în curând.

Mă înspăimântă gândul că în continuare sunt preferați și vor fi preferați oameni fără valoare profesională sau umană, că dacă nu ești executant orb al ordinelor unor îmbuibați, n-ai nicio șansă. Iar asta o spune un om care știe bine despre ce vorbește, vă rog să mă credeți. Deja mi-e lehamite să mai aștept o minune fără să văd lumina aceea mult așteptată, și este posibil să las nenumăratele “genii imaculate” care ne înconjoară să demonstreze ce pot. Mai vorbim. Vă salut cu respect!

Doamne ajută !

Daniel VERES

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.