Europarlamentarul german Stefan Bernhard Eck cere demisia lui Răzvan Băncescu de la ASPA

Claudiu Dumitriu-Stefan Bernhard EckDeclaraţiile recente ale coordonatorului ASPA, Răzvan Băncescu, au stârnit reacţii la nivel european.

Europarlamentarul german Stefan Bernhard Eck face o vizită în România în perioada 31 ianuarie – 3 februarie 2015, prilej cu care vrea să solicite Consiliului General al Municipiului Bucureşti si primarului general Sorin Oprescu demisia întregii conduceri a ASPA Bucureşti, în frunte cu Răzvan Băncescu. Eurodeputatul consideră declaraţiile coordonatorului ASPA despre câini trimişi în Germania pentru zoofilie drept mincinoase, extrem de nocive şi de natură să-i ultragieze pe mulţi dintre compatrioţii săi, a anunţat sâmbătă Alianţa pentru Combaterea Abuzurilor.

Acţiuni de protest pregătesc şi organizaţiile de protecţie a animalelor din Europa, cea mai cunoscută dintre ele, fundaţia germană TASSO intenţionând să ceară ambasadei Germaniei la Bucureşti adoptarea unei poziţii oficiale dure împotriva aceastei defăimări fără precedent a cetăţenilor germani care au contribuit şi contribuie în continuare, cu sume importante sau cu actiuni de voluntariat, la salvarea unor animale condamnate la moarte sau la suferinţă de autorităţile române.

Acesta a vizitat azi ”azilul de câini” de la Stupini unde s-au făcut progrese importante în ceea ce privete hrana și grijaadapost stupini față de animale. Tot azi s-a discutat cu acesta situația ”adăpostului privat” de la Codlea unde pe bani publici, dulci și gustoși, celebrul Bărbulescu, protejat de poliție, face în continuare ”legea hingheritului”. Despre afacerea lui Bărbulescu puteți citi AICI!

Stefan Bernhard Eck va fi insoţit de Claudiu Dumitriu, preşedintele Alianţei pentru Combaterea Abuzurilor.

Revenim mâine cu un material despre agenda europarlamenratului german.

 

 

Articole din aceeași categorie:

Comments

comments

6 thoughts on “Europarlamentarul german Stefan Bernhard Eck cere demisia lui Răzvan Băncescu de la ASPA

 • Feb 1, 2015 at 8:11 pm
  Permalink

  STOP killing Dogs and Aspa!!!!

  Reply
 • Feb 2, 2015 at 2:03 pm
  Permalink

  Stoppt die ASPA, diese Tierquäler, es geht auch anders

  Reply
 • Jun 5, 2015 at 3:27 pm
  Permalink

  Bernhard Eck este un om cu grave probleme la mansarda si vrea sa iti murdareasca si el manile cu singe de copil nevinovat impreuna cu marius marinescu si claudiu dumitriu . Maidanezii au omorit destui oameni si acum e timpul pentru dreptate si libertate pentru acest popor .

  Reply
 • Jun 5, 2015 at 3:29 pm
  Permalink

  Bernhard Eck este un om cu grave probleme la mansarda si vrea sa isi murdareasca si el manile cu singe de copil nevinovat impreuna cu marius marinescu si claudiu dumitriu acesti criminali fanatici . Maidanezii facut destul legea in tara asta si a venit vremea dreptatii .

  Reply
 • Jun 5, 2015 at 3:30 pm
  Permalink

  EUTANASIATI TOTI MAIDANEZII DIN ROMANIA

  Reply
 • Jul 9, 2015 at 2:00 am
  Permalink

  Si pana la urma ambasada Germaniei a adoptat o pozitie oficiala? Exista vreo tara europeana care a adoptat o pozitie oficiala fata de aceasta problema? Nu exista. Slogane gen “Anglia e cu noi” sau “Franta e cu noi” sunt manipulari fine. In realitate nu aceste tari sunt “cu noi”, ci organizatii pentru drepturile animalelor, aceleasi care cer si inchiderea tuturor abatoarelor.

  Reply

Leave a Reply