După nici două săptămâni de la plecarea lui Ştefan Cojocaru de la Radio Braşov, o altă vedetă părăseşte postul

laura_mihalacheDupă nici două săptămâni de la plecarea lui Ştefan Cojocaru de la Radio Braşov, o altă vedetă părăseşte postul. Laura Mihalache şi-a anunţat astăzi plecarea într-o postare pe contul personal de Facebook. “Au fost șapte ani frumoși, încărcați cu bucurii, satisfacții, colegi minunați și trăiri frumoase! Șapte ani tineri, ce nu vor fi uitați niciodată! Azi merg mai departe, mulțumită, fericită și cu zâmbetul pe buze! Vorba unui bun coleg, dacă acest Radio mi-a mâncat șapte ani din viață, am să-i mănânc și eu litera R. Noi rămânem la fel de minunați!”, a scris îndrăgita realizatoare.

Comments

comments

5 thoughts on “După nici două săptămâni de la plecarea lui Ştefan Cojocaru de la Radio Braşov, o altă vedetă părăseşte postul

 • Feb 2, 2015 at 11:17 pm
  Permalink

  Vedete?! care, unde, ce, cand, cum?!

  Reply
 • Feb 4, 2015 at 6:00 pm
  Permalink

  Ce e cu miniciuna asta sfruntata?!? Ascult de ani RADIO BRASOV, dar LAURA MIHALACHE nu s-a auzit nici macar o zi la acest radio brasovean. Daca respectiva doamna posteaza la ea pe pagina o informatie falsa, dumneavoastra ca jurnalisti ar trebui sa verificati veridicitatea informatiei. LAURA MIHALACHE nu a lucrat acolo.Interesati-va la RADIO BRASOV….. Asa ca “indragita realizatoare” e de fapt o persoana mitomana….Iar stirea aceasta ar trebui sa se numeasca “LAURA MIHALACHE minte pe facebook ca a lucrat 7 ani la Radio Brasov”.

  Reply
 • Feb 5, 2015 at 12:23 am
  Permalink

  Poate ca ar fi cazul ca la stirea asta sa se dea o dezmintire, pentru ca este o informatie falsa. Din respect pentru cei de la Radio Brasov, care sunt niste profesionalisti , ar trebui sa lamuriti clar lucrurile. Laura Mihalache nu a lucrat ca realizator de programe la Radio Brasov.

  Reply
 • Feb 5, 2015 at 12:47 am
  Permalink

  Eu am crezut că sunteți doar răutăcioși, dar văd că stați prost și cu vederea. Dacă nu aveți loc de ea, stați înghesuiți mă!

  Reply
 • Mar 13, 2015 at 2:16 am
  Permalink

  Ha ha ha! 🙂 🙂 Femeia aia nici nu stie la ce post de radio a lucrat….. 🙂 🙂 Cum sa incurci numele posturilor de radio de la care iti iei ramas bun? Hi hi hi. Bine ca nu si-a luat “la revedere” de la colgii de la ZU… sau de la Turkey Radio Stations . :))))))))))))

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.