Vocea elevilor pesedişti

vocea_elevilor_brasovNeancoraţi în sinergia faptelor fiind mult mai atenţi la bătălia politică din cetate am uitat să salutăm apariţia foii “Vocea elevilor braşoveni”. Suntem convinşi că viitorii tineri lipitori de afişe vor citi pe nerăsuflate cele cinci mii de exemplare ale primului număr între pauzele de Warcraft şi se vor umple de bucurie buchisind vorbele pline de înţelepciune ale prefectului cu mustaţă, cu treling, cu teneşi ce le zâmbeşte “La început de drum”. Şi bineînţeles dacă nu se vor fi plictisit vor adormi cu siguranţă cu capul pe ziar la îndemnurile pionereşti ale primului inspector şcolar al urbei, Ariana Bucur.

Şi cum noi nu suntem răutăcioşi nu vă spunem că nu se pune virgulă între subiect şi predicat.

 

consiliul_judetean al tinerilor

 

 

 

 

Ne oprim aici, lăsăm limba de lemn să vorbească:

“Dragi elevi,
Ne bucurăm pentru faptul că judeţul Braşov reuşeşte să se menţină în permanenţă la un standard ridicat, în ceea ce priveşte nivelul de dezvoltare pe care Consiliul Judeţean al Elevilor l-a atins în aceşti ani. Acest ziar reprezintă dovada vie că lucrurile frumoase se întâmplă mereu în învăţământul braşovean, şi vă invităm pe această cale să susţineţi şi să respectaţi această publicaţie (sic! n.n.) pentru că este pentru, cu şi despre elevi.
Totodată “Vocea elevilor braşoveni” reprezintă rezultatul efortului pe care noi alături de Instituţia Prefectului Judeţului Braşov şi a Inspectoratului Judeţean l-am depus, conştientizând importanţa pe care diseminarea informaţiei o reprezintă la nivel judeţean.
Aşadar, stimaţi colegi, implicaţi-vă în orice activitate şi proiect destinat vouă, susţineţi şcoala şi respectaţi valorile de bine, frumos şi adevăr care o consolidează, pentru că doar aşa vom reuşi să construim un climat educaţional sănătos
Vlad Ştefan
Ionuţ Luca

Articole din aceeași categorie:

Comments

comments

Leave a Reply