Membru PNL Brașov despre Avram Iancu: Un criminal, descreierat. Despre românii care-l apără pe Iancu: Mari dobitoci FOTO

Nanu facebookUn membru al PNL Brașov, Mihai Codruț Nanu, a postat un mesaj pe pagina personală de facebook  în care afirmă că Avram Iancu este „un criminal care a ucis civili la Vințu de Sus”. Mesajul său vine imediat după ce președintele Iohannis a trimis spre reexaminare legea prin care Avram Iancu era declarat erou național.

Aceștia sunt numiți ”dobitoci” de către politicianul PNL. Mai mult, într-un alt comentariu, Mihai Codruț Nanu afirmă că Iancu era ”descreieratul ăsta”, iar revoluționarii săi erau ”proștii aia de țărani români”.

Declarațiile lui Mihai Codruț Nanu nu sunt surprinzătoare,  acesta având la coperta de facebook un steag al ”Transilvaniei” independente, în care comentează în termeni negativi unirea de la 1918.Nanu3

Nanu Nanu1

Se ştie prea bine în cercul lui de prieteni că acesta este un mare fan al enciclopediei Wikiipedia de unde îşi ia majoritatea informaţiei

Nanu s-a făcut remarcat în organizaţia PNL Braşov ca un ţuţăr al preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, fiind recompensat de acesta cu funcţia de director adjunct al Parcului Industrial Carfil.

Comments

comments

6 thoughts on “Membru PNL Brașov despre Avram Iancu: Un criminal, descreierat. Despre românii care-l apără pe Iancu: Mari dobitoci FOTO

 • Mar 20, 2015 at 5:46 pm
  Permalink

  I-am dat block prostului acum foarte mult timp. E foarte inapt si galagios. Intr-o lume paralela ar trebui sa-l scuture cineva – pentru jigniri, pareri are tot prostul.

  Reply
 • Mar 20, 2015 at 9:12 pm
  Permalink

  Acest individ a fost implicat intr-un dosar de talharie in anul 2008. A deposedat un tanar pe nume Naghi de un telefon. Legaturile politice cu politia si obedienta lui l-au scapat de un dosar penal si de o condamnare.

  Reply
  • Mar 21, 2015 at 9:31 am
   Permalink

   Rahat, a fost o altercatie studenteasca, si-au aratat baietii muschii.

   Reply
 • Pingback:Je ne suis pas Nanus

 • Pingback:Je ne suis pas Nanus |

 • May 23, 2015 at 1:42 am
  Permalink

  cat de cacat in fund a fost kosuth(kasuth, cacat). atat de caca a fost kosuth incat nici nu a luptat decat a dat ordine altora sa mearga sa lupte contra romanilor ardeleni insa el kosuth fiind caca nu a participat la nici o lupta si dupa ce se schimba de caca iar se caca pe el kosuth cand auzea ca poate va trebui sa mearga si el sa lupte. lasul kostuh(kasuth, cacat).

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.