Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Casa Sfatului, Cetatea Braşov şi Primăria – iluminate în albastru pentru două seri

Brașovul se colorează în albastru pentru două zile. Iluminarea câtorva clădiri reprezentantive se face în semn de susţinere a persoanelor diagnosticate cu autism, alăturându-se astfel campaniei internaţionale „Light It Up Blue”.

casa-sfatului-albastra2 Aprilie este ziua când oamenii din întreaga lume marchează „Ziua de Conştientizare a Autismului”, mişcare la care oraşul nostru ia parte pentru al cincilea an consecutiv, în organizarea Asociaţiei „Copiii de Cristal”.
Pe 1 şi 2 aprilie, începând cu orele 20.00, vor fi iluminate în albastru Casa Sfatului, Cetatea Braşov şi Primăria municipiului Brașov. De asemenea, Opera şi Centrul Cultural Reduta se alătură asociațiilor „Theoemydor” și „Rază de Speranță” Brașov, în demersul lor de acceptare și înțelegere a persoanelor care suferă de această disfuncție, iluminând clădirile instituțiilor în culoarea albastră.
Astfel, și în acest an, braşovenii se alătură organizațiilor din România și celor la nivel mondial, în cadrul campaniei „Light It Up Blue”, prin iluminarea în albastru a mai multor instituții importante din Brașov. La nivel mondial, aproximativ 3.000 de clădiri sunt iluminate, în fiecare an, în albastru, purtând mesajul persoanelor cu autism. Printre acestea, amintim: Empire State Building din New York, SUA; Ada Bridge și Templul Sf. Sava din Belgrad, Serbia; Burj Al Arab din Dubai, Emiratele Arabe Unite; The Torch din Doha, Quatar; Sydney Opera House din Sydney, Australia.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...