Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Târg regional de pescuit şi vânătoare în Țara Făgărașului

În perioada 18-19 aprilie 2015 se va desfășura prima ediție a Târgului regional „Expo Pescuit şi Vânătoare Țara Făgărașului 2015“, eveniment ce va avea loc la sala de evenimente a Cercului Militar Făgăraș.
Târgul regional Expo Pescuit şi Vânătoare Țara Făgărașului 2015 este un eveniment organizat de către Fundația Culturală „Negru Vodă“ Făgăraș în colaborare cu Asociația Păstrăvarilor și vizează să aducă la un loc producători şi importatori de produse destinate pescuitului şi vânătorii precum: echipamente pentru pescuit şi vânătoare, confecţii şi îmbrăcăminte pentru pescuit sportiv şi vânătoare, momeli, bijuterii de vânătoare, produse din vânat (alimente), produse ornamentale, meşteşugăreşti, trofee, echipament optic, turism de pescuit şi vânătoare etc.

”Venim astfel în întâmpinarea celor peste 5.000 de pescari și vânători de pe un teritoriu situat între Sibiu și Brașov, care nu au avut parte niciodată de un asemenea eveniment.
Nu vor lipsi standurile cu produse alimentare aferente sectorului de pescuit și vânătoare, hrană, echipamente și dotări pentru pești de cultură și pești ornamentali , prezentarea de echipamente si utilaje specific fermelor piscicole. De asemenea, această expoziție cu vânzare oferă un bun prilej Asociațiilor de Pescuit și Vânătoare din țară, dar și vânătorilor pasionați de a prezenta trofee medaliate, vânate în țară și peste hotare. Acest târg va reprezenta pentru majoritatea expozanţilor o importantă platformă de reînnoire a relaţiilor existente, de fidelizare a partenerilor tradiţionali, dar şi de stabilire de noi contacte şi contracte“, ne-a declarat Adrian Neag, din partea organizatorilor.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...