Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Cât să fie? Ganz!

Aflu de pe newsbv că ”Membrii Consiliului de Administrație de la Compania APA S.A. primesc 20% din salariul directorului general” . Și că tocmai și-au mărit indemnizatia. Foame mare sau nesimțire?

Unul dintre cei mai vocali și perseverenți în a expune situația este consilierul local PSD – Cătălin Leonte. Acesta, invitat aseara la o televiziune locală a declarat: ”Membrii Consiliului de Administrație de la Compania APA S.A. primesc 20% din salariul directorului general. Singurul indicator în baza cărora se acordă această primă este nivelul încasărilor, care ţine direct de preţul apei şi al canalizării. Fiind o situaţie de monopol, în care nu avem altă alternativă, rezultă o creştere a salariilor şi a primelor pe baza creşterii de preţ, pe care o suportăm cu toţii din buzunar. Deși este legal, este imoral să îți crești încasările pe baza creșterii prețului la apă, nu pe baza unor criterii de performanță.”

Deși în ședința extraordinară a  Consiliului Județean Brașov (care deține 42% din acțiunile de la Compania Apa) s-a decis să nu se majoreze primele pe care le iau orientații din conducerea societății de apă-canal, votul decisiv  se pare că venit din partea Primăriei, respectiv a lui Miklos Gantz, AKA Eci,  fost viceprimar PDL, recompensat de George Scripcaru ca administrator public al orașului.

Iată cum Gantz și-a majorat singur primele pe care le va încasa lunar. Trai nineacă! Adică Consiliului Local, care deține tot 42% din acțiunile de la Compania Apa, i-a lăsat libertatea să ”mai pape ceva”. Simplu! Fraierii plătesc, orientații și recompensații încasează. O fi greu?

Și ca să fie clar, nu am greșit cu nimic în titlu. Gantz sau Ganz, la fel se pronunță. ”În întregime și preaplin”! Eci neva care nu vrea să pape în plus? Poftă mare nesimțiților!

Comentarii
Loading...