Caiete școlare branduite Brașov 2021 pentru elevi de la Agenția Metropolitană

Elevii brașoveni au primit din partea Agenției Metropolitane Brașov, în mod simbolic, caiete școlare dedicate proiectului Brasov 2021.

Acum aproape trei luni, când clopoțelul a sunat sfârșitul anului școlar, orașul Brașov a lansat în dezbatere publică propunerea pentru candidatura la titlul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021.

”Acum, după ce ne-am întors din vacanță și clopoțelul a sunat începutul unui nou an școlar, vă întâmpinăm cu o veste foarte bună: brașovenii doresc să fie, peste 5 ani și jumătate, gazdele Capitalei Europene a Culturii. Tot acum, alături de voi dragi copii, părinți, bunici și colegi, a sunat clopoțelul unui nou început și pentru cultura brașoveană. În urma barometrului cultural realizat în această vară pentru municipiul Brașov și Zona Metropolitană Brașov, am decis să lansăm campania de promovare a candidaturii orașului Brașov pentru titlul de Capitala Europeană a Culturii în anul 2021 odată cu începutul anului școlar 2015/2016”, a declarat Dragoș David, directorul Agenției Metropolitane Brașov.

Este o alegere simbolică pentru un proiect care se adresează celui mai important tezaur pe care îl are orașul nostru: copiii.
David spune că, prin proiectul Brașov – Capitala Europeană a Culturii 2021, comunitatea noastră își va educa generația tânără într-un mediu cultural european autentic. Copiii noștri vor crește prin cultură și astfel Brașovul va crește prin cultură !
”De astăzi, am luat cu împrumut de la cei mai mici brașoveni Brașovul anului 2021. Le mulțumim că au încredere în noi și vă rugăm dragi părinți, bunici și colegi, să veniți alături de echipa Brașov – Capitala Europeană a Culturii 2021 pentru a câștiga competiția națională și, apoi, pentru a dezvolta unul dintre cele mai frumoase proiecte din istoria Brașovului. Vă dorim un an școlar frumos, numai cu realizări și … să creșteți prin CULTURĂ ! Mulțumim Nicolae Pepene (directorul Muzeului Județean de Istorie Brașov) pentru design, slogan, mesaje și text legenda Stema Brașovului”.

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.