Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Cupa Contratimp la inot

sportÎn week-end-ul 18-20 septembrie 2015, la Bazinul Olimpic de Inot Brasov, a avut loc Cupa Contratimp la inot, editia a III a!

Competitia a adus la start un numar de 548 sportivi, reprezentand 35 de cluburi din tara.

Echipa clubului CSM Brasov, antrenata de dna. Gabriela MICLE, a avut o comportare exemplara, confirmand forma sportiva foarte buna in care se afla. Rezultatele au fost cele sperate, ba chiar peste asteptari !

Componenta echipei a fost:

Andrei DICULESCU

Cristian PLATONA

Teodora MARIAN

Cosmina TOMELE

Paul CABUZ

Miruna ZAMFIROIU

Jasemine IONESCU

Karina ARDELEAN

Ioana NEGRU

Iulia IONESCU

Patricia CABUZ

Ioana DOBRE

Andreea COLCERU

sport1Juniorii clubului, Andrei DICULESCU si Cristian PLATONA, s-au aflat in primele 8 pozitii la toate probele concursului iar Teodora MARIAN a fost o surpriza placuta, obtinand locul 2 in proba sa favorita, 50m bras.

Cele mai bune performante la nivelul cadetilor au fost obtinute de Paul CABUZ, care in probele de 50m, 100m si 200m spate a obtinut 3 medalii de bronz, precum si numeroase clasari in primii 8 la celelalte probe.

De asemenea, el a fost declarat castigatorul trofeului oferit de Clubul CONTRATIMP in colaborare cu dna. Anca PATRASCOIU pentru „Cel mai tehnic spatist”.

Dna. Gabriela MICLE: „Paul CABUZ este in acest moment unul din copii de la care avem mari asteptari in competitiile nationale si internationale ce vor urma. Daca la ultimul Campionat National de la Bucuresti, din vara, el s-a clasat pe locurile 5 si 6 in probele de spate, speram ca prin multa munca si prin seriozitate sa isi depaseasca performantele in aceasta toamna. Acest trofeu ne bucura dar ne si obliga in acelasi timp, sa fim mai buni, sa progresam, sa aratam ca meritam. Inotul brasovean a adus mereu rezultate la nivel national, ba chiar si international, si ne dorim sa continuam. Avem copii buni, copii muncitori, avem sustinerea parintilor in a realiza obiectivele propuse, asa ca nu ne ramane decat sa muncim si mai mult, sa putem merita increderea tuturor.”

Paul CABUZ: „Sunt foarte bucuros pentru rezultatele de la acest concurs, probele de spate sunt favoritele mele, iar trofeul pe care l-am primit a fost o enorma surpriza. Ma bucur tare mult pentru acest trofeu, si stiu ca de acum incolo va trebui sa muncesc mai mult pentru a dovedi ca il merit.”

Dintre cadeti, o remarcam pe Cosmina TOMELE, care a facut un concurs foarte bun, facand fata cu brio nivelului competitiei (foarte ridicat, de altfel) cu clasari multiple pe locurile 4 si 5; de asemenea si pe Miruna ZAMFIROIU, care a reusit la aceasta competitie sa isi stabileasca noi recorduri personale si sa stea in preajma podiumului si ea.

Si generatia care vine din urma a avut un parcurs foarte bun, Jasemine IONESCU, Karina ARDELEAN si Ioana NEGRU obtinand timpi foarte buni, apropiati de recordurile personale.

Mezinele echipei, Patricia CABUZ, Iulia IONESCU, Andreea COLCERU si Ioana DOBRE, aflate la primul lor concurs, au avut rezultate peste asteptari, dovedind un caracter puternic si o mobilizare exemplara. Desi micute (7-8 ani) au aratat ca pot fi la fel de luptatoare ca cei mari, ca pot duce un concurs de acest gen la final si nu in ultimul rand ca nu sunt „mici”.

Bravo lor, bravo antrenoarei, bravo celor ce ii sustin! Si nu il ultimul rand va asteptam la bazin la competitiile viitoare sa ii sustinem impreuna!

FELICITARI COPII! LA CAT MAI MULTE!

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...