În mod normal, apă caldă săptămâna asta. Căldură de la 1 noiembrie

În ședința de ieri(20,10,2015) consilierii locali au decis acoperirea pierderilor înregistrate de Tetkron SRL, decizie care însă nu va debloca furnizarea agentului termic către apartamentele branșate la sistemul centralizat de termoficare. Prin Hotărârea Consiliului Local, va fi virată de  la bugetul local suma de 7,6 milioane de lei pentru acoperirea pierderilor înregistrate de societatea de producție și distribuție de agent termic până la 31 decembrie 2014.
Există încă probleme generate de faptul că nu a fost semnat planul de scandețare a datoriilor cu BEPCO și nici un nou contract de frunzare cu producătrul provat de agent termic. În plus, comisiile de specialitate au condiționat avizarea pozitivă de un nou aviz al ANRE.  Practic, dacă azi se face adresa necesară către ANRE brașovenii vor putea avea apă caldă până la sfârșitul acestei săptămâni si căldură cel mai târziu de la 1 noiembrie.
Înainte ca acest act normativ să fie supus votului, Consilierul Cătălin Leonte a solicitat ca activitatea Tetkron să fie construită pe alte premise, respectiv profesionalism şi pe o exigenţă privind cheltuirea adecvată a banului public: ”Pentru aceasta aş dori să lansez tuturor partidelor politice prezente un apel ca în recrutarea viitoarelor structuri de conducere  să primeze experienţa şi profesionalismul şi nu apartenenţa politică”, a spus sursa citată, cerând şi efectuarea unui audit la Tetkron.

Articole din aceeași categorie:

Comments

comments

Leave a Reply