Emoții la CJ Brașov. Curtea de Conturi a luat la puricat toate colaborările pe care le-a avut CJ Brașov în ultimii ani

Consiliul Județean Brașov este luat din nou la puricat de către inspectorii Curții de Conturi. Controlul este de această dată unul la nivel național și vizează verificare a contractelor de colaborare încheiate în perioada 2012-2014 cu fundații și asociații pentru derularea unor proiecte culturale, după cum a spus vicepreședintele Claudiu Coman.

Verificările se vor încheia abia după 40 de zile. Totodată, Claudiu Coman a ținut să sublinieze în timpul ședinței de plen de ieri că finanțările pentru diverse proiecte culturale se pot realiza doar pe baza prevederilor Regulamentului aprobat în acest sens.

Recomandăm inspectorilor Curții de Conturi să acorde o mai mare atenție afacerilor pe care CJ le-a înlesnit propriei sale firme. În speță, banii alocați pentru proiecte de genul ”Să ne cunoaștem mai bine”, proiect în care au fost implicați consilieri județeni și personal din conducerea Consilprest. În fond un proiect destinat fidelizării voturilor prin oferirea de papa la ”cantina restaurant a partidului”, plimbărici cu autocarul pe la mânăstiri și alte cele. Cine are curiozități să întrebe! Doamna Nuți cunoaște!

Citește și :

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.