Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Allview a lansat, ieri, modelul P6 PRO

Brașovenii de la Visual Fan, care vând electronice sub brandul Allview, a lansat, ieri, smartphone-ul P6 PRO. Dispozitivul se distinge prin design, autonomia bateriei, sunet și conectivitatea 4G Dual Mode în toate rețelele din România.
„Liniile definitorii ale terminalului P6 PRO au fost trasate de așteptările clienților noștri. Este un telefon cu autonomie sporită și încărcare rapidă ce se distinge prin performanțe acustice remarcabile, prin captarea imaginilor în luminozitate redusă datorită deschiderii diafragmei f/2.0 și celor 4 lentile optice și nu în ultimul rând prin armonia formei sale. Iar prețul său avem convingerea ca îi va încânta cel mai mult pe utilizatori”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.
P6 PRO dispune de o baterie Sony de 3.140 mAh care oferă până la 392 de ore în stand-by și 820 de minute de convorbire. Cu toate că acumulatorul încorporat are o capacitate considerabilă, grosimea telefonului nu depășește 8,1 mm. Încărcătorul de 2A împreună cu tehnologia Fast charging integrată permite o încărcare completă în mai puțin de două ore.
Grație funcției „Smart awake” telefonul va intui dorințele utilizatorului printr-o atingere “codată”: ecranul se deblochează la dubla atingere, iar desenarea unei simple litere pe ecran conduce direct către aplicația dorită. P6 PRO poate fi achiziționat prin precomandă, livrările urmând să fie efectuate după 13 noiembrie. Prețul telefonului este de 749 lei.
Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie din România care a lansat o tableta PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013 a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe piețele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia și Herzegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia si Lituania.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...