Ciulama de ciuperci cu pulpe de pui

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci champignon
  • 200 ml smântână
  • 2 linguri ulei
  • 2 cepe potrivite
  • 1 legătură pătrunjel verde sau marar
  • sare, piper
  • 2 pulpe de pui (se vor tăia pe jumătate)
  • 1 morcov

Mod de preparare:

Se va curăța ceapa și se va tăia mărunt iar apoi împreună cu morcovul ras se va căli în uleiul bine încins pâna se înmoaie. Se vor adăuga ciupercile curățate, spălate și tăiate felii subțiri și se vor căli până ce va scădea zeama lăsată, apoi se toarnă smântâna peste ciuperci și se lasă la foc mic să dea într-un clocot iar dacă mai este necesar și compoziția este prea groasă se mai completează cu un pahar de apă călduță și se va condimenta cu sare și piper după gust, iar la sfârșit după ce sosul obținut s-a mai îngroșat un pic se va adăuga pătrunjelul verde sau mărarul. Se va servi cu mămaliguță caldă.

Poftă bună!

Chef Guerrilla Cooking – Mugurel Stroie

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.