Brașovenii de la Visual Fan au lansat un nou telefon Allview

Brașovenii de la Visual Fan, care vând telefoane și tablete sub brandul Allview, au lansat smartphone-ul P5 PRO, cel mai accesibil dispozitiv 4G compatibil cu toate rețelele de telefonie din Romania.
„P5 PRO este un smartphone Dual SIM care aduce beneficiile conectivității 4G mai aproape de utilizatorii cu bugete limitate, care se pot bucura astfel de viteze de download de până la 150Mbps. Este un terminal potrivit pentru activitățile de zi cu zi, dar și pentru divertisment, fiind compatibil cu toate rețelele 4G ale operatorilor locali de telefonie”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.
Pasionaților de fotografie P5 PRO le pune la dispoziție două camere pentru a surprinde imagini panoramice, detalii emotionante sau selfie-uri haioase. Camera principală de 5MP este dotata cu Autofocus si LED flash si dispune de functii menite să îmbunătățească fotografiile: HDR, înfrumusețare față sau fotografiere la semnul păcii. Mai mult, imaginile pot fi decupate sau editate direct pe telefon pentru a obține efectele dorite.
Smartphone-ul P5 PRO este disponibil pe bază de precomandă la prețul de 499 lei, iar livrările vor începe din 11 februarie. Clienții care doresc să achiziționeze smartphone-ul P5 PRO pot beneficia de un voucher de reducere de 150 de lei, dacă se înscriu până în 24 ianuarie în aplicația dedicată de pe pagina de Facebook Allview Mobile.
Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand românesc, iar in 2013, a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Herzegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia si Lituania. Device-urile Allview au o interfata prietenoasa, design atractiv, dotari tehnice de ultima ora si performanta ridicata.

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.