Gulyas de vită

Am tăt umblat prin țară și am gustat multe gulyasuri „celebre“!

Da amu sincer mai bun decât al meu nu prea am găsit! Operațiunea e simplă (dar trebuie să ai puțină îndemânare): călesc ceapa, pun peste carnea de vită tăiată cubulețe de 2/2 cm, călesc totul împreună, adaug roșii și ardei tăiate mărunt, călesc, las totul să fi arba în zama lui, apoi pun morcovi, pătrunjel, țelină și gulie tăiate cubulețe mici, le călesc, când totul e aproape fiert pun cartofi tăiați cuburi și le mai călesc puțin.

Torn apă până la consistența dorită, nu uit să pun în timpul procesării sare, piper, boia iute, boia dulce, usturoi, foi de dafin, chimen, cimbru și usturoi!

Na cam asta e! Poftă bună! Jo etvagyat! Mahlzeit!

 

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.