Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Brașovul găzduiește ,,final-four-ul” Cupei României și ,,All Star Game”-ul, la baschet feminin

La sfârșitul acestei săptămâni, dar și la începutul celei viitoare, iubitorilor baschetului le vor fi rezervate spectacole sportive de calitate. Aceasta, pentru că Federaţia Română de Baschet i-a încredințat Brașovului organizarea turneului final al Cupei României și, implicit, a All Star Game-ului baschetului feminin românesc! Final Four-ul Cupei României angrenează patru echipe, inclusuv Olimpia CSU Brașov, iar meciurile se vor disputa în Sala sporturilor Dumitru Popescu Colibaşi din Braşov, după următorul program:

Sâmbătă 6 februarie:

ora 13.45 -semifinala 1 ACS Sepsi Sfântu Gheorghe- Universitatea Alba Iulia
ora 16.15- semifinala 2 Olimpia CSU Braşov – Phoenix Galaţi

Duminică 7 februarie:

ora 18.00 – Finala

Dan Calancea, antrenorul echipei brașovene este încrezător că echipa pe care o pregătește poate juca finala: ,,Ne bucurăm cu toții că aceste partide vor avea loc la Brașov. Meciurile din Cupa României sunt diferite, față de cele din campionat, așa încât cred că se poate întâmpla orice, să jucăm finala sau, dimpotrivă, nici noi, nici Sf. Gheorghe, să nu prindem ultimul act. Pentru final-four sperăm să contăm în măsură mare pe nou venita Logan și pe Irimia, care este refăcută, după accidentare. Vrem să facem o figură frumoasă, dar, în primul rând dorim ca publicul să asiste la adevărate spectacole”.

Surprizele nu se opresc aici, pentru că la începutul săptămânii viitoare, luni, 8 februarie, de la ora 19,00, amatorii sportului cu mingea la coș sunt invitați să asiste, în aceeași sală, la All Star Game-ul baschetului feminin, în care vor evolua două selecționate: ,,Nord”– selecționata formată din jucătoare legitimate la BCM Danzio Timișoara, Universitatea Cluj-Napoca, CSM Satu Mare, CSU Alba Iulia, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe și BC ICIM Arad și ,,Sud”– selecționata formată din jucătoare legitimate la Olimpia CSU Brașov, Rapid București, CST Alexandria, CSM Targoviște și Phoenix Galați.

Dorin DUȘA

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...