Chiftele din cartofi și cașcaval

Ingrediente:

  • 150g de cașcaval tăiat cubulețe
  • 4 cartofi albi
  • 2 ouă
  • 50g pesmet
  • 1 legatură de ceapă verde
  • 2-3 caței de usturoi
  • bacon 75g tocat mărunt
  • 50g făină
  • sare, piper

Preparare:

Cartofii se vor curăța , se vor tăia în 4 și se vor pune la fiert cu sare. După fierbere se vor stoarce de apă și se vor zdrobi până se vor face pastă peste care se va adăuga ceapa verde taiata marunt , baconul , un ou , usturoiul pisat , sarea și piperul și se va amesteca toată compoziția .

Din aceasta compoziție se vor face chifteluțe în care vom introduce cașcavalul tăiat cubulețe apoi se vor tăvăli prin făină , ou și la urmă prin pesmet după care se vor pune la prăjit în uleiul bine încins.

Pofta buna!

Chef Guerrilla Cooking – Mugurel STROIE

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.