Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Cătălin Leonte intră oficial în cursa pentru Primăria Brașov

Fostul consilier local Cătălin Leonte a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că intră în cursa pentru postul de primar al Brașovului, ca independent, și a ținut să dezmintă toate zvonurile că ar candida din partea vreunui partid.

El a precizat că a demisionat din PSD pentru că nu se agață de o funcție (motiv pentru care a demisionat din toate consiliile de administrație și din Consiliul Local) și nici nu este de acord ”cu modul feudal de a face politică”: „Sunt un om onest și deschis, nu iubesc vrajba. Sunt educat în spiritul Brașovului, știu ce este multiculturalitatea, știu ce înseamnă respectul. Și știu că numai prin muncă cinstită, stând pe valori și respectându-ne unii pe alții putem merge mai departe”.

  • Am 43 de ani, sunt căsătorit, soția este filolog, și am trei fetițe. Am absolvit dreptul în țară și managementul în Maria Britanie.
  • Am făcut sport dintotdeauna. Știu ce înseamnă spiritul de echipă și compteiția. Sunt monitor de schi și am condus secția de Sporturilor de iarnă a Asociației Sportive Corona și sunt mândru de rezultatele de excepție ale sportivilor brașoveni”
  •  Păstrăm ce e bun și creștem Brașovul! Aeroportul, autostrada, proiectele cu impact economic sunt prioritare. În ceea ce privește autostrada, aici municipalitatea poate face un lobby, dar la aeroport cred că lucrurile au intrat într-un făgaș corect. Avem, de asemenea, nevoie să susținem crearea de locuri de muncă sigure și corect plătite. Avem nevoie să dezvoltăm sportul și cultura și trebuie să avem grijă de copii și de vârstnici. În lumea civilizată, cei care au dat urmașilor un oraș sunt respectați, iar cei care îl duc mai departe au grijă să îl predea cum se cuvine. Putem și noi!”

Un alt obiectiv propus de Leonte este promovarea Brașovului, pe trei direcții – activități sportive, activități culturale și multiculturalitate.

În ceea ce privește colaborarea cu viitorul Consiliul Local, de pe poziția de independent, Leonte spune că a demonstrat că, în activitatea lui de consilier local, ”se poate găsi un numitor comun cu oricine cât timp există un interes clar de a face ceva bine și a exista o finalitate. Din perspectiva muncii mele de consultant, înveți să lucrezi cu materialul clientului. Există mijloace de convingere, iar modelul social actual este acela de consens”.

Vă oferim în exclusivitate declarația integrală din conferința de presă. Pentru că cel mai important este să fii cu ochii în ochii candidatului.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...