Fasole cu ardei capia și piper roșu

Ingrediente:

  • o cutie fasole cannellini, clătită și scursă (420g)
  • un borcan ardei capia, clătite și scurse (420g)
  • 4 frunze de busuioc proaspăt tocat, mărunt
  • 3 linguri parmezan proaspăt ras
  • 2 linguri de suc de lămâie, proaspăt
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • aproximativ 1 linguriță de sare
  • 1/2 linguriță piper roșu măcinat
  • ulei de măsline, 2 linguri

Preparare:

Zdrobiți ușor fasolea apoi căliți în puțin ulei de măsline cu usturoi. Adaugați ardeii capia, apoi busuiocul, parmezanul, sucul de lămâie, sarea, piperul și amestecați până devine piure. Se va „administra“ pe pâine prăjită cu dulceață de ceapă!

Poftă bună!

Chef Mugurel Stroie

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.