Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Adrian înlocuit cu Adrian. Gabor

PNL Braşov şi-a stabilit oficial candidatul pentru Primăria municipiului Braşov. Adrian Oprică, anunţat iniţial pentru această candidatură, dar nevalidat în pînă acum de către Biroul Teritorial dar nici de către structurile centrale ale partidului, a fost înlocuit cu actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Adrian Gabor.  Acesta a fost viceprimar al municipiului, în mandatele 2004 – 2008 şi 2008- 2012.

Potrivit senatorului liberal Marius Neculoiu, şi conducerea centarală a PNL a fost de acord cu această nouă propunere a liberalilor braşoveni, Adrian Gabor primind validarea din partea Biroului Naţional: ”A fost aprobată decizia nr. 7 din 21 martie a Colegiului Naţional Director al PNL, semnată de cei doi copreşedinţi ai partidului (Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, n. red), prin care a fost validat candidatul pentru primăria municipiului Braşov, respectiv Adrian Gabor“, a confirmat senatorul Marius Neculoiu.

Interesant este și faptul că actualul prefect Ciprian Băncilă, fost coleg de partid cu Gabor, este finul de cununie al candidatului PDL. Bună sincronizarea între aceste două numiri în condițiile în care nașul candidează iar finul se ocupă de organizarea alegerilor…

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...