Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Cătălin Leonte: Aeroportul și Noul Spital al Brașovului sunt doar teme electorale false aruncate de Scripcaru pe piață

Candidatul indepedent la Primăria Brașov, Cătălin Leonte, a făcut o radiografie a scenei politice la început de campanie electorală. Principala temă a conferinței de presă a fost corupția din partide și „înțelegerile transpartinice” în interesul anumitor grupuri de persoane.

El i-a criticat pe Răzvan Popa, George Scripcaru și Adrian Gabor.  Pe de altă parte, Leonte spune că s-ar fi așteptat la scuze publice din partea primarului și a consilierilor locali în funcție, care au lăsat de Paști 10.700 de familii fără apă caldă și care ar trebui să fie o temă de campanie electorală în ceea ce privește soluțiile propuse.

De asemenea, a întrebat de ce PNL, care deține majoritatea în Consiliul Local și Consiliul Județean nu a luat măsurile necesare pentru reducerea tarifului la apă – canal, deși are toate pârghiile necesare, în schimb a agreat un management la Compania Apa plătit generos, deși criteriile de performanță sunt minimale și vizează încasarea facturilor.

Un alt subiect abordat de Leonte a fost „amplasarea aberantă a «polițiștilor culcați» la trecerile de pietoni, dar principala problemă rămâne: lipsa de vizibilitate pe timp de noapte și mai ales când plouă a trecerilor de pietoni. Este necesată o iluminare mai bună, așa cum s-a făcut la o trecere de pietoni pe Independenței. Să pui niște becuri este o soluție cel puțin la fel de ieftină ca aceea a polițiștilor culcați. Apoi, de ce nu ne spune nimeni despre panourile luminoase, imense, din intersecții, care estompează vizibilitatea în jur? Cei care au eliberat certificate pentru ele nu își cer scuze? Sau astfel recunosc că au greșit?”, întreabă Leonte.

Nu în ultimul rând, Leonte a făcut apel la cei 99,99% membri ai PSD Brașov, care sunt oameni curați și care „trebuie să se delimiteze de activitatea fostului președinte al PSD Brașov, deputatul Constantin Niță, cunoscut acum drept«deputatul 5%», care a ținut cu dinții să îl pună candidat la Pirmărie pe Răzvan Popa, care să continue înțelegerile lui tranpartinice”

Cătălin LEONTE

 

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...