Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Gabor, blatul și liberalii

Partidul Național Liberal  s-a mândrit cândva cu numele Brătienilor. De acest partid, înființat în 1875, se leagă modernizarea României. Interzis sub comuniști, cu membri marcanți uciși și torturați în pușcăriile politice, partidul a renăscut după Revoluția din 1989. Dar acum, pas cu pas, sub atenta îndrumare a președintelui Klaus Iohannis, profesor cu multe case dobândite ilegal, se îndreaptă spre deces.

La dispariția liberalismului contribuie din plin gașca portocalie a pedeliștilor. În Brașov, candidații importanți ai acestui partid se numesc Adrian Gabor și George Scripcaru. Primarul în funcție nu poate candida din partea PNL pentru că e trimis în judecată pentru fapte grave de corupție. Pentru funcția de primar a fost nominalizat Adrian Gabor. George Scripcaru s-a făcut independent. Dar cei doi sunt înțeleși. Independentul va fi ajutat de partid să câștige primăria, iar pedelistul Gabor de la PNL candidează doar de formă. Nu apare nici măcar pe lista de consilieri locali. Lista PNL de candidați pentru Consiliul Locale este a pedeliștilor care nu au făcut niciodată nimic pentru comunitate și nici nu au capacitatea să facă ceva.

Paradoxal, dezinteresul lui Gabor pentru primărie merge până acolo încât e pe lista de candidați la… Consiliul Județean. Cei doi joacă mincinos ca să câștige la toate nivelurile.

Pe materialele electorale, în public și pe Internet, liberalii brașoveni îi fac campanie independentului cu probleme penale. Un blat rușinos care dezonorează adevăratul PNL și îi jignește pe alegători. Acești candidați își imaginează că votanții sunt o simplă masă de manevră, bună de păcălit la fiecare 4 ani. Așa o fi?!

Gazeta Brașovului

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...