Pulpe de pui umplute și învelite

Ingrediente:

  • 150g ciuperci
  • 100g spanac
  • zeama de la 2 lamâi
  • 2 căței de usturoi, zdrobiți
  • 4 pulpe de pui superioare dezosate
  • 4 felii de bacon afumat
  • 50g unt
  • 50g smântână

Preparare:

Ciupercile se călesc în unt împreună cu usturoiul zdrobit, apoi se adaugă spanacul spălat și tăiat fâșii, se adaugă smântana și se vor amesteca împreună cu sarea și piperul după gust, timp de 5 minute la foc mic. Cele 4 pulpe de pui dezosate se vor lăsa în zeama de la cele 2 lămâi, se vor condimenta cu sare și piper după care se vor umple cu compoziția de ciuperci cu spanac și se vor face rulouri, le vom înveli cu feliile de bacon afumat și le vom așeza într-o tavă după care se vor stropi cu ulei de masline, iar înainte de a introduce tava în cuptorul încins vom așeza pe ele câte un cubuleț mic de unt. Se vor introduce în cuptorul bine încins la 200 C și le vom lăsa circa 35 – 45 de minute. Se pot servi reci sau calde cu diferite garnituri, sosuri dulci sau picante!

Poftă bună!

Chef Mugurel STROIE

Articole din aceeași categorie:

Comments

comments

Leave a Reply