PER prezintă motivele excluderii lui Ionel Goidescu

Partidul Ecologist Roman a hotarat luni, 20 iunie, in cadrul Biroului Permanent al PER, intrunit statutar, excluderea din calitatea de membru de partid a domnului Ionel Goidescu, fapt ce duce automat, conform articolului 23, al.2, la pierderea tuturor functiilor pe care le detine in partid, precum si pe cele elective sau demnitati de stat obtinute in numele PER.

Decizia a fost luata ca urmare a nerespectarii de catre dl Ionel Goidescu a deciziilor Biroului Permanent National luate sambata, 11 iunie 2016, din cauza ca dl Ionel Goidescu a continuat sa transmita comunicate de presa in numele PER, desi s-a hotarat ca acestea sa se faca doar cu acordul conducerii de la Bucuresti pana la finalizarea negocierilor post-electorale, dar si pentru ca dl Ionel Goidescu a proferat injurii si amenintari la adresa presedintelui Partidului Ecologist Roman, Danut Pop.

Conducerea interimara a organizatiei judetene Brasov a PER a fost preluata de presedintele executiv national, Catalin Namaescu. (Telefon 0730 100 400)

BIROUL DE PRESA AL PER – 0720606055

Citește și : Ionel Goidescu exclus din Partidul Ecologist Român (PER)

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.