Spumă de căpșuni cu iaurt și fructe de sezon

Ingrediente:

  • 2000 gr iaurt gras
  • 5 linguri zahăr
  • 500 gr căpșuni
  • 3 banane
  • 4 nectarine
  • jumătate de baton de vanilie
  • ciocolata neagră
  • batoane vieneze

Preparare:

Se păstrează 8 căpșuni și 1 banană pentru decor. Se taie felii subțiri, împreună cu nectarinele tăiate cubulețe foarte, foarte mici. Restul de căpșuni, banane și 500 gr iaurt se dau cu zahărul prin blender. Se amestecă cu restul de iaurt și batonul de vanilie curățat. Se pune în pahare și se dă 1 oră la rece. Se ornează cu căpșunile, bananele și nectarinele. Se rade ciocolata și se montează în pahare câte 2 vieneze! Se poate pune și o frunză de mentă.

Chef Adrian NEAG

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.