Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Posibilul ”Colectiv” al lui Scripcaru, Gantz și compania

  • complici: Primăria, Consiliul Local, Poliția Locală, ISU, Agenția de Mediu, Garda de Mediu, Protecția consumatorului, ANAF etc. 

Iată ce se poate întîmpla dacă o mașină a Salvării încearcă să intre pe strada Republicii ( sau pe celelalte crîșme pietonale) – o mostră de imbecilitate prin modul ilegal în care au fost așezate și autorizate terasele – la o oră oarecare a zilei. Ceea ce se întîmplă cu uriașa cîrciumă promovată în Centrul Istoric – unică în Europa civilizată) de ”mandatarul” (de… mandate de primar) Scripcaru este greu de imaginat!

Legislația în vigoare este călcată în picioare, de la acordurile locatarilor pentru funcționare după ora 22 – sînt terase deschise pînă la 3 – 4 în zori – pînă la cele de mediu, de…. nu mai insist. Fiecare face ce vrea în acest sat fără cîini.

Mă întreb, fără să intru în amănunte, de genul obligativității afișării programului pînă la sensul de deschidere a ușilor localurilor: CE SE ÎNTÎMPLĂ ÎN CAZUL UNEI CATASTROFE (INCENDIU EXPLOZIE… Doamne ferește)? Cum intră ”autorizatorii” de la ISU (pompieri de exemplu) etc. Că mai moare cineva cu zile sau este zdruncinat un bolnav grav pe targă nu se mai pune.

ambulanta sf ioan

Foto: Ambulanța neputînd să intre pe Republicii prin Weiss a făcut slalom pe Sf. Ioan. După care… împinge targa, nene!

Eduard  HUIDAN

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...