Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Sebastian Grapă candidează pentru un nou mandat din partea PMP

• Senatorul Sebastian Grapă va candida la alegerile parlamentare din luna decembrie pentru un nou mandat în Parlamentul României. Acesta va avea susținerea Partidului Mișcarea Populară, al cărui membru este după fuziunea cu Uniunea Națională pentru Progresul României.
Astfel, Sebastian Grapă este primul parlamentar brașovean care își anunță candidatura pentru un mandat în legislatura 2016-2020.
Doresc să continui proiectele pe care le-am inițiat în acest mandat. Am avut câteva proiecte care au devenit Legi, dar mai sunt numeroase inițiative care își urmează încă parcursul legislativ. Aș aminti în mod deosebit modificarea Legii adopțiilor. În propunerea pe care am elaborat-o, au fost enunțate câteva principii pe care Guvernul le-a cuprins în propriul proiect de modificare, care a fost recent adoptat. Cu toate acestea, actualul cadru legislativ mai are nevoie de o serie de îmbunătățiri. Totodată, voi continua să lupt pentru îmbunătățirea calității vieții pentru persoanele cu dizabilități, precum și pentru orice demers care vizează respectarea drepturilor omului.

În prezent, Sebastian Grapă este președintele Organizației Municipale  PMP Brașov, fiind totodată prim-vicepreședintele Organizației Județene. Acesta ne-a declarat că este optimist în ceea ce privește rezultatul alegerilor din decembrie și că urmărește întărirea organizațiilor din județ:
Sunt încrezător în ceea ce privește rezultatul pe care Partidul Mișcarea Populară îl va obține în județul Brașov. Echipa s-a întărit după fuziunea cu UNPR. În prezent, muncim pentru a consolida organizațiile locale, vom avea o serie de vizite și consultări în județ, ocazie cu care voi avea discuții și cu alegătorii. La Brașov, ne-am propus să obținem două mandate de deputat și un mandat de senator, PMP fiind în acest moment a treia forță politică, atât la nivel județean cât și național.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...