Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Worldchefs Congress & Expo 2016 din Salonic, Grecia este locul unde se poate descoperi viitorul bucătăriei

event1

Mâncăm mai mult, savurăm ingrediente noi, ne plac tehnici noi de gătit, alegem acru, amar.

Ne jucăm în bucătărie cu uleiurile lor, cu sosurile lor.

Cel mai simplu și mai plăcut mod de a deveni cosmopolit este cu mâncare. Anul acesta Grecia și Salonicul ne urează bun venit la una dintre cele mai importante evenimente din lumea gastronomiei – Congresul Worldchefs & Expo din perioada 24-27 septembrie 2016.

Evenimentul se va desfășura la Centru Expozițional Internațional din Salonic , în spațiile special amenajate din sălile „I. Vellidis” și „N. Germanos”. Centrul Expozițional oferă, de asemenea, 17 pavilioane expoziționale cu o suprafață totală de 60.000 mp.

vacsChef Stephen Billingham și echipa sa au lucrat neobosit în timpul etapelor de planificare pentru a asigura un eveniment fantastic, inspirațional, educațional și de succes, plin de rețete și prietenie. Organizatorii, prin vocea lui Charles M. Carroll , președintele WorldChefs, promit o sărbătoare a gastronomiei mondiale: tradiții culinare și modernism , gusturi și arome nemaiîntâlnite.

Unul dintre cei care vor face spectacol la Congres este și Chef George Calombaris. Cu o impresionantă carte de vizită, se bazează pe patrimoniul său grec și cipriot pentru inspirație. Declară că a fost inspirat de mama și bunica lui. La vârsta de 37 de ani, George Calombaris este unul dintre bucătarii de top din Australia. Stilul său extrem de influent din bucătăria sa i-a adus multe premii și mult respect de la pasionații artei culinare din Australia și din întreaga lume.

George Calombaris deține cinci restaurante din Melbourne. Restaurantul său pilot Melbourne, Clubul de Presă, a fost decorat de către Age Good Food Guide cu titlul de “Cel mai bun restaurant din 2008”.

După cum Chef George Calombaris însuși spune: “Vino alături de mine la Congresul Mondial al Bucătarilor pentru o demonstrație interesantă de preparate din bucătăria modernă, folosind ingrediente tradiționale grecești și foarte multă inspirație.”

Gazeta Brașovului va fi prezentă la acest eveniment prin reprezentanții săi Chef Adrian Neag și fotoreporterul Cosmin Neag. Vă vom ține zilnic la curent cu evenimentele congresului.

 

http://worldchefs2016.org/

Programul congresului poate fi descărcat de aici: https://issuu.com/artion_conferences-and-events/docs/worldchefs2016_program/1

https://www.youtube.com/watch?v=VXD9HpsPQzM

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...