A doua zi a WorldChefs Congress – Salonic 2016

A doua zi a Congresului Mondial al Chefilor a debutat cu o prezentare a bucătăriei moderne utilizând ingrediente tradiționale grecești, făcută de către Chef George Calombaris din Australia.

Un moment deosebit de emoționant a fost prezentarea făcută de către Ragnar Fridriksson – „How to Feed the Planet”. Intenționat am lăsat denumirea în limba engleză deoarece parcă place mai mult urechilor.

Au fost prezentate tehnologii noi în industria foodservice, prezentări susținute de către Christopher Koetke – USA, Charlotta McAlpine – Electrolux Italia și Peter Amon – Nestle Professional Germania.

O prezentare interesantă a fost cea susținută de către Titti Qvarnstrom – „The New Nordic Cuisine”.

A continuat competiția celor mai buni din chefi din întreaga lume . 10 dintre cei mai buni chefi au susținut prima parte a competiției, rezultatele urmând a le afla în ultima zi de congres.

Ziua a doua s-a încheiat cu un moment special oferit de Asociația Chefilor din Creta, moment savurat de către toți cei participanși la congres.

 

WorldChefs Congress – Salonic 2016

Chef Adrian Neag – corespondent Gazeta Brașovului

Foto/film – Cosmin Neag – KoPhotograph

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.