Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

A treia zi la WorldChefs Congress – Salonic 2016

A treia zi a Congresului Mondial al Chefilor a debutat cu o prezentare a modului în care te poți lăsa captivat de bucătăria fresh, importanța consumului de ingrediente proaspete si cât mai naturale, fără intervenții chimice în procesare, prezentare susținută de către Bart Leemans din Olanda.

Momentul gazdelor a fost susținut de către Argiro Barbarigou prin prezentarea importanței bucătăriei grecești pe scena mondială a alimentației.

Ziua a treia a congresului a fost dedicate apoi în întregime bucătăriei grecești, atât bucătăria veche cât și bucătăria monahală. De fapt acesta a și fost lait motivul mesei de prânz oferită de organizatori – Prânz de la mănăstirile de pe muntele Athos.

A continuat competiția celor mai buni din chefi din întreaga lume . 10 dintre cei mai buni chefi au susținut a doua parte a competiției, rezultatele urmând a le afla în ultima zi de congres.

Ziua a treia s-a încheiat cu un moment special oferit de părintele Monk Epifanios de pe muntele Athos – Dieta mediteraneană și bucătăria monahală, moment savurat de către toți cei participanți la congres.

WorldChefs Congress – Salonic 2016

Chef Adrian Neag – corespondent Gazeta Brașovului

Cosmin Neag – KoPhotograph

 

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...