Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Partidul România Unită propune doi miniștri din Brașov

• Recent, Partidul România Unită a comunicat public propunerile pentru un posibil guvern după alegerile din 11 Decembrie. Deși, este adevărat, sunt puține șanse ca toți cei propuși să și conducă un minister peste trei luni, câteva lucururi sunt de remarcat și de interes pentru brașoveni

Primul dintre ele este propunerea Partidul România Unită pentru funcția de prim ministru în persoana lui Victor Ponta. Pentru unii este o surpriză, pentru alții, care citesc și printre rândurile comunicatelor de presă, nu. Victor Ponta este considerat de 47% dintre români drept un prim ministru bun și foarte bun. Mulți spun că a fost cel mai bun prim ministru de la revoluție încoace. De asemenea, tot el este și cel care a înțeles că politica din România are nevoie de un partid cu o voce patriotică mai puternică. Deja nu mai este un secret pentru nimeni că Victor Ponta a pus umărul la construcția recentă a Partidului România Unită.

Pentru noi, pentru brașoveni, însă, surprizele plăcute sunt în nominalizările pentru portofoliile de la Cultură și Mediu, unde îi găsim pe Mihai Sturzu și Ionel Goidescu, cei care sunt nucleul dur al Partidului România Unită la Brașov. Aceste propuneri sunt onorante pentru noi, pentru brașoveni și merită spus că, spre deosebire de PSD, PNL, ALDE sau alte partide, PRU este singura formațiune care deja a propus doi brașoveni pentru funcții de ministru. Aceste nominalizări ne arată cât de importantă este organziația Brașov pentru Partidul România Unită și, în același timp, cât de mult respect primesc brașovenii din partea conducerii centrale a PRU.

Mihai Sturzu, fost membru al trupei Hi-Q, este de aproape patru ani membru al Comisiei pentru Cultură și Mass Media a Camerei Deputaților. În tot acest timp a fost unul dintre puținii parlamentari care s-au luptat pentru îndreptarea legilor privind drepturile de autor, timbrul cultural sau pentru conservaraea unor comori culturale românești.

Ionel Goidescu, este probabil cel mai bun exemplu al fidelității față de oamenii care iubesc natura și mediul: a condus organizația de la Brașov a Partidului Ecologist și a obținut un uriaș succes în iunie 2016, devenind a treia forță politică din județul Brașov. A fost trădat de conducerea de la București a PER pentru că nu a acceptat o alianță cu George Scripcaru. Acum, câteva luni mai târziu, Ionel Goidescu este propunerea Partidului România Unită pentru funcția de Ministru al Mediului, tocmai în semn de apreciere pentru munca lui și pentru zecile de mii de oameni care iubesc mediul și care îi sunt în continuare alături.

Aceste nominalizări ne onorează și ne motivează. Partidul România Unită Brașov este în plină campanie de strângere de semnături. Ne întâlnim pe stradă în fiecare zi în care nu plouă, ne organizăm din ce în ce mai bine de la zi la zi, tot mai mulți oameni care își iubesc orașul, județul și țara se alătură proiectului nostru. Împreună, uniți, suntem pe drumul cel bun pentruBrașov!

Echipa PRU Brașov

 

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...