Deschiderea Olimpiadei de gastronomie Erfurt 2016

În ziua de deschidere a Olimpiadei de gastronomie Erfurt 2016 a avut loc parada națiunilor. Defilarea echipelor reprezentative pentru țările participante a avut loc in sala de festivități a Centrului Expozițional Messe Erfurt, acolo unde în zilele de concurs va avea loc Restaurantul Națiunilor.

Echipa care a reprezentat România a fost compusă din echipele regionale Restaurant Belvedere, condusă de Lady Chef Cornelia Ghișoi, Casa Boierului din Deal, condusă de Chef Cerasela Lungu și echipa Delice condusă de Carmela Dragomir . Au fost alături de reprezentanții României și Chef Berar Sorin, Stroie Mugurel și Adrian Neag, și Chef Alssandro Corradi – chef Hotel Ramada Brasov care au completat delegația românească prezentă la deschiderea Olimpiadei.
Sâmbătă 22 octombrie 2016 au intrat în concurs echipele regionale Restaurant Belvedere și echipa Delice, urmând ca duminică 22 octombrie 2016 să expună și echipa Casa Boierului din Deal.

This slideshow requires JavaScript.

Pentru Gazeta Brașovului,  Chef Adrian Neag

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.