Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Fuziune de suflete și crez românesc

1 500 de oameni, 1500 de suflete românești, s-au alăturat crezului românesc, au venit lângă oamenii de la ALDE, pentru ca împreună să realizăm crezul suprem, împreună să construim premisele împlinirii acestuia și anume, împreună să redăm România românilor.

Democrația în general în Romania și democrația liberală ca și concept de platformã politicã se află într-un moment precar. Valorile individuale sunt aproape anulate iar valorile naționale, dragostea de țară și mândria de a fi român, sunt împinse spre a deveni concepte abstracte. Suntem în țara lui „guvernul meu“, suntem în țara unde sărbătoarea națională de Întâi Decembrie a devenit o sărbătoare a unui cerc închis. Pericolul pentru națiunea românã este mare. În acest context de grea cumpănă, pentru salvarea valorilor naționale și individuale s-a procedat la fuziunea ALDE -PND.

Avem rugămintea să nu se înțeleagă greșit, noi, ALDE, nu am preluat organizația PND, nu am preluat filiale. Am primit în sufletul ALDE oameni, am primit 1.500 de entități vii, 1500 de români vii și adevărați și împreunã vom reda locul binemeritat valorilor românești în România.

Documentele fuziunii prin absorbție au fost semnate la sediul ALDE din Brașov, la semnarea fuziunii au fost prezenți din partea PND domnul Frențiu Ioan – președintele filialei Brașov, domnul Ovidiu Grădinar fostul candidat la primãria Brașovului. Din partea ALDE, printre alții au fost prezenți, Remus Borza candidat la Camera Deputaților, Ștefan Ciolan candidat la Camera Deputaților, Laura Bratosin candidat la Senat și Bogdan Motoc, candidat la Camera Deputaților.

Este nevoie tot mai mult de creionarea unei a treia forțe politice în România, care să contrabalanseze cu cele două blocuri politice existente la ora actuală, o a treia forță politicã ce trebuie să fie o contrapondere a celor doi monoliți ideologici existenți în arena politică româneascã. Aceasta a treia forță politică își propune să slujească interesul public și cetățeanul, sã facă din binele public un scop în sine. Militează pentru respectarea și apărarea drepturilor și libertăților individuale ale omului, susține și promovează capitalul autohton, clasa antreprenorialã româneascã și profesiile liberale.

Din evidența fățișă a faptului că atât ALDE cât și PND împãrtãșesc aceeași viziune și același crez politic, ale căror valori, sunt date de relația de interdependență dintre, libertate, democratie și prosperitate, pe respectarea și însușirea fără echivoc a atributelor libertăților civile, economice și politice, promovarea unei justiții adevărate și corecte, a responsabilității si solidarității sociale, s-a hotărât integrarea ca membrii cu drepturi depline a 1.500 de oameni de la PND Brașov, în ALDE Brașov, oameni care au înțeles să părăsească PND și să se înscrie la ALDE.

În baza protocolului încheiat, domnul Ioan Frențiu va fi numit co-președinte al Organizației Municipale ALDE Brașov, de asemenea se vor crea trei funcții de vicepreședinți în cadrul ALDE pentru membrii veniți de la PND Brașov.

Suntem în prag de decembrie, suntem în prag de Întâi Decembrie, drept pentru care pot spune cu mâna pe inimă, o inimă de român, că este chiar voința lui Dumnezeu ca această mica unire de suflete între ALDE și PND, să se concretizeze, să se nască cu doar câteva zile înainte de Ziua Marii Uniri a românilor, pentru ca împreună cu cele 1.500 de suflete, oamenii de la ALDE să redea România românilor.

Remus BORZA, candidat ALDE la Camera Deputaților

Comandat de ALDE Brașov. Editat de SC ABC Medianet Galaxy SRL Cod unic AEP 11160008

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...