Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Pe 11 decembrie mergi la vot și decide viitorul tău

Toți vrem o țară ca afară, dar când este vorba de implicare așa cum se întâmplă în țările dezvoltate, situația se schimbă.

Eu am ales să mă implic și să fac tot ceea ce îmi stă în putere pentru a schimba ceva. Nu e normal să stăm să criticăm, dar să nu ne asumăm și faptul că nu am făcut nimic pentru a evolua. Nu cred că mai trebuie să stăm pasivi și să spunem că nu ne mai pasă. Ar trebui să ne pese, pentru că până la urmă e vorba de viitorul nostru și al copiilor. În România nu am fost învățați să gândim pe termen lung și să avem viziune. Există lucruri pe care cu toți le vedem, dar uneori devenim nepăsători. Eu m-am săturat să aud cuvintele “Lasă că merge și așa”.

Tinerii  mereu au spus despre persoanele mai în vârstă că sunt manipulate de anumite partide. De această dată, eu îi rog să își acorde maxim 15 minute din ziua de 11 Decembrie, pentru a schimba ceva în țara lor. În țara unde părinții ar vrea să-i aibă aproape. Ceea ce contează într-adevăr acum este participarea la vot. Până la urmă, voi aveți cea mai puternică armă împotriva politicienilor și aceea este VOTUL.

Dragoș DAVID, candidat PNL la Senat

Comandat de PNL Brașov, Editat de SC ABC Medianet Galaxy SRL COD AEP 11160004

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...