Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Cinci medalii pentru schiorii de la Corona Braşov

Săptămâna a început foarte bine pentru schiorii de la Corona. Sportivii antrenaţi de Dan Iliescu s-au întors cu cinci medalii de la prima etapă de schi alpin, care s-a disputat la Şuior la începutul acestei săptămâni la Şuior, în Baia Mare. Competiţia care a reunit la start toate cele 17 cluburi din ţară a avut două probe de slalom uriaş pentru copii şi cadeţi. Schiorii Coronei au avut o prestaţie excelentă, Alexandru Bordi clasându-se pe locul I, în prima zi iar Horea Olteanu pe loc II, dominând clar cursele din prima zi. Şi cea de-a doua zi a fost foarte bună pentru clubul Corona, care şi-a mai trecut în cont trei medalii, prin Horea Olteanu – locul I, Szoke Hunor – locul II şi Diana Renţea – locul III.

La finalul concursului, antrenorul Coronei, Dan Iliescu a declarat că dacă erau puţin mai atenţi, schiorii lui puteau să se întoarcă de la Şuior cu şi mai multe medalii. “După rezultatul remarcabil obţinut de Erika Andrei în Campionatul Austriei, unde s-a clasat pe locul şase la cursa de slalom special de la Flachau, acum au venit cele cinci medalii obţinute de cadeţii noştri la Şuior. Normal, mă bucură foarte tare aceste rezultate, dar cu puţin mai multă atenţie şi concentrare din partea sportivilor, puteam să ne întoarcem acasă cu şi mai multe clasări pe podium. Dacă cei puţin mai mari confirmă, aştept acelaşi lucru şi de la cei mai micuţi acelaşi lucru, mai ales că şi eu sunt foarte aproape de podium, deci e firesc să ne dorim să facă un pas mai sus”.

Antrenorul Coronei a mai adăugat că îşi doreşte foarte tare ca sportivii pe care îi pregăteşte să aibă o prestaţia foarte bună şi la Cupa Corona la schi alpin, competiţie care se va desfăşura în 30-31 ianuarie, pe pârtia Lupului din Poiana Braşov. La concurs şi-au anunţat participarea toate cluburile din ţară. “Aşteptăm cu nerăbdare şi etapa de pe teren propriu. Suntem la a V-a ediţie şi ne dorim să lăsăm şi de aceastră dată o impresie frumoasă. Toată lumea este bine pregătită, astfel că sper să apară şi rezultatele pe care ni le dorim”, a mai spus Dan Iliescu. Iniţial, Cupa Corona era programată pentru 23-24 ianuarie, dar din motive tehnice a fost reprogramată peste o săptămână, astfel că se va desfăşura în perioada 30-31 ianuarie 2017, pe pârtia Lupului din Poiana Braşov.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...