Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Iranul Românesc

Mulți se vor întreba de ce am folosit acest titlu. Este simplu. Pentru că se pregătește o ”islamizare” a României. În stradă sunt oameni, participanți activi care nu știu ce îi așteaptă.

Eu zic că 80% din cei care protestează sunt oameni de bună credință. Nu numai că zic, sunt absolut sigur. Problema este că acești oameni nu au citit textul OUG despre care li s-a spus că a discriminat abuzul în serviciu.Mai mult, au fost mințiți că prin Ordonanță de Urgență s-a dat Legea GRAȚIERII CARE SCAPĂ PE CEI ACUZAȚI DE CORUPȚIE! Nimic mai adevărat!

Din păcate, cei care au dat OUG, adică PSD-ul are comunicatori foarte proști! Incompetenți! Astfel a fost lăsat loc de interpretare și de manipulare. Iar la manipulare au intrat la greu oameni care beneficiază de fonduri externe, prin diferite filiere. Acești oameni care nu sunt în stare să țină în mână un Kalașnikov își doresc să transforme Piața Universității sau Piața Sfatului în MAIDANE! Iar după ei rămâne seară de seară doar mizerie! Mizerie fizică și mizerie intelectuală!

Să o luăm pe rând. După ce în spațiul public au apărut știri sub formă de zvonuri, oameni de bună credință au ieșit pe stradă. Mințiți că vor scăpa corupți, de politicienii hoți care și-au tras bani din contracte publice. Perfect. Oamenii au dreptul să protesteze.Dar au dreptul să cunoască adevărul! Întreb doar care este adevărul! Să o luăm pe rând!

După ce am început să explicăm ce înseamnă modificarea acelor articole din Codul Penal, după ce am arătat că nu s-a dat nici o lege a grațierii rin Ordonață de Urgență au început atacurile. Am fost făcut în toate felurile, am primit amenințări la adresa familiei. Și? Asta este, am salvat și am pregătit un dosar substanțial. Problema este că toate aceste atacuri au fost pornite de la oamenii controlați de vectorii de imagine ai protestelor și de soldații lor de paie.

Azi vom vorbi despre unul dintre ei, despre Ionuț Țața.

Fiul lui Marian Țața, fost profesor universitar care a condus și dirijat Asociația Pro Democrația. Asociație care la începuturile ei a fost un organism care a promovat  un echilibru și la stabilirea unei corectitudini politice în societate. În timp s-a transformat totul. Copiii liderilor, crescuți printre imprimantele și calculatoarele din sediul de pe Sadoveanu 3 au crescut și au văzut că se poate trăi bine din fonduri externe, mai mult sau mai puțin „corecte“. Așa a crescut Ionuț Țața. Într-o discuție cu mine (salvată), acesta a afirmat că el nu se implică în proteste, că el vrea să promoveze dialogul, că vrea să construiască o societate deschisă. Nu am întrebat ce fel de  Open Society vrea să construiască, dar în mod cert este duplicitar, mincinos și obișnuit să trăiască bine din diferite fonduri. Pentru mine este doar un om care  folosește munca unor oameni care timp de 25 de ani au încercat să facă o societate mai bună. Și el a transformat în „afacere de familie“ o asociație care primește bani de unde? O afacere pe care o puteți documenta accesând următorul link : http://www.apd.ro/ro_RO/contact/team

Hai, cercetați și aflați de unde vine manipularea!

Revenind la discuție mi-am dat seama că este un mincinos care trebuie să intre în atenția celor care se ocupă de SIGURANȚA NAȚIONALĂ! În timp ce declara că nu are legătură cu „tinerii frumoși și liberi“, că nu îi sprijină, acesta s-a dislocat la București, taman în Piața pe care unii vor să o facă „MAIDANUL ROMÂNESC”. Loc în care mai oferă un ceai, o cafea. Loc în care a inițiat un ”atelier al protestatarului” unde oamenii sunt învățați să facă sloganuri, pancarde, poate și alte lucruri. Cu barba lui mai deasă decât a celebrului Che Guevara, el își asumă rolul unui „Ayatollah”. Deși declară că nu se bagă, că nu susține, el oferă azi „arme“ și manipulează pe cei care ies să protesteze. Azi oferă hârtie și fix, creioane colorate. Arme redutabile! Oare dacă vor escalada protestele va oferi și arme adevărate? Poate, pe acești formatori de opinie îi văd în stare. Iar imediat apoi vor fugi să își caute adăpost în acea societate deschisă, el și coropișnițele care au beneficiat de acele fonduri!

Ionuț Țața, un mincinos și un manipulator notoriu pe care l-am cunoscut de mic copil.

Un răsfățat al democrației pe care azi o interpretează cum vrea el și pe care îl întreb: dacă vrei să construiești dialog și pace socială, de ce pui presiune pe scandal? De ce promovezi protestele care sunt deja deturnate în favoarea politicului? De ce ți-ai pus mama să îmi spună să îmi fie rusine? VOUĂ SĂ VĂ FIE RUȘINE! ȚIE SĂ ÎȚI FIE RUȘINE Nici măcar GOLAN nu ești, poate doar un activist de duzină care se comportă la fel ca staliniștii veniți pe tancuri în România!

GOLANI SUNT CEI CARE AU PROMOVAT DEMOCRAȚIA, NU CEI CA ȚAȚA CARE O MANIPULEAZĂ! COMUNIST EȘTI TU! ȘI CEI CA TINE CARE NU ACCEPTĂ DIALOGUL! ACTIVIȘTI, ASTA SUNTEȚI! NOI,  CEI DIN PRESA PE CARE VREȚI SĂ O REDUCEȚI LA TĂCERE SUNTEM GOLANI!

Tu ai promovat ura, pe contul tău de facebook, acolo unde ai permis soldaților tăi să mă amenințe pe mine și familia mea! Ești un ”antigolan” profitor care își umple buzunare prin diferite sponsorizări și prin stabilirea „cartierului general” al protestelor la cafeneaua ta. Ești un om care se folosește de părinții tăi care te iubesc și te susțin! Îmi închipui cum te-ai dus acasă și te-ai plâns Lidiei! Cum ai determinat-o să îmi dea mie un mesaj! Tu, Ayatollah care te folosești de oameni nevinovați. Oare știi tu pe cine servești? Sigur că știi, altfel nu ai sta la București de unde coordonezi, induci și dirijezi. Oare ce vor zice acei oameni nevinovați din stradă atunci când liderii politici și „formatorii” de opinie ca tine îi vor vinde pentru ceva arginți? Aș vrea să te văd cum vei justifica această revărsare de ură. O vei justifica sau vei fugi? Îți vei lua cu tine părinții din țara pe care ai distrus-o tu și alții ca tine? Îți aduci tu aminte de bunicul tău? Eu îmi aduc aminte. Și mă întreb de unde și când a început pervertirea ta!

This slideshow requires JavaScript.

Pentru mine ești doar un profitor, și repet: un copil răsfățat al democrației prost înțelese! O singură rugăminte am la tine: să te uiți în oglindă și să te întrebi cine te-a făcut lider spiritual. Să faci diferența între laic și cleric. Ce va rămâne în urma ta? O masă mai bună pe care ai servit-o la un hotel de lux? Orgoliul satisfăcut? O pisi excitată la Hof Cafe?

Astfel de oameni divizează România!

Fac apel la rațiune. Unii spun că România este divizată în două! Eu spun și pot demonstra altceva! România este divizată în trei! România lui Dragnea care a dus la conducerea  PSD prin vot popular. România lui Iohannis (PNL-PDL) care a scos oamenii în stradă la instigare! Și România noastră, a celor care stăm acasă și îndurăm mizeriile politicienilor, dar care suntem la pragul de unde nu mai putem îndura mizeriile voastre, ale liderilor de carton.

Așa cum a spus Macedonschi, „hoții nu sunt doar la PSD, sunt și la PNL, sunt peste tot“.

Vrei MAIDAN Ionuț Țața? Nu o să-l ai. Nu te voi lăsa să faci un MAIDAN doar pentru ca tu și cei care te plătesc să o ducă mai bine. Și asta pentru că eu îmi doresc să fie bine copiilor și bunicilor celor care urlă în stradă. Dar ție nu îți pasă Ionuț Țața, tu nu mai ai BUNICI! Tu ai numai minciună și foame de bani! Ești un fals Ayatollah!  Iar oamenii îți vor da seama de asta!

Alexandru PETRESCU

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...