Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Doi schiori de la Corona, participă în aceste zile la Campionatul Mondial din Elveţia, respectiv FOTE, în Turcia

Doi sportivi de la clubul Corona Braşov, Ioan Valeriu Achiriloaie şi Mihnea Olteanu (foto), reprezintă clubul şi implicit ţara, în două competiţii extrem de importante, şi anume Campionatul Mondial, la St Moritz, în Elveţia, respectiv Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Erzurum din Turcia.
Ioan Valeriu Achiriloaie va participa la St. Motitz la trei probe: coborâre, Super G şi combinata alpină.

El este primul sportiv român calificat la Jocurile Olimpice din 2018, şi primul sportiv din istoria schiului românesc care a reuşit să termine cursa de coborâre din cadrul Cupei Mondiale la schi alpin, de la Kitzbuhel.

Tânărul Mihnea Olteanu, în vârstă de 17 ani, antrenat la Corona Braşov de Dan Iliescu, este campion naţional la slalom uriaş şi este unul dintre sportivii de perspectivă ai clubului şi ai României. “Ne bucurăm foarte tare când sportivii de la clubul Corona participă în competiţii importante. Schiul este unul dintre sporturile care aduc an de an rezultate bune şi ne dorim ca acest lucru să se menţină şi pe viitor, ba chiar să îmbunătăţim. Avem performanţe lăudabile la mai toate categoriile de vârstă iar asta nu face altceva decât să demonstreze că se lucrează foarte bine. Sper ca şi Ioan Valeriu Achiriloaie şi Mihnea Olteanu să se întoarcă sănătoşi şi cu timpi buni obţinuţi în competiţiile în care sunt angrenaţi”, a spus Liviu Dragomir, preşedintele clubului Corona.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...