Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Dunca: Trebuie să facem Aeroportul. Legal!

Construcția Aeroportului Brașov este o prioritate pentru PSD și, mai ales, pentru parlamentarii social-democrați brașoveni, spune președintele PSD Brașov, senatorul Marius Dunca.

Amendamentele depuse de către deputații PNL sau UDMR au fost respinse, în cadrul Plenului reunit al Senatului și al Camerei Deputaților, deoarece ele nu respectă nicio prevedere legală, spune social-democratul.

„Bugetul de stat nu este la discreţia niciunui parlamentar. Alocările bugetare pentru realizarea anumitor obiective de investiții  se fac în baza proiectelor depuse de către autoritățile locale. Până în acest moment, nici Consiliul Județean Brașov și nici altcineva, nu a depus vreun proiect referitor la aeroport, care să întrunească condițiile legale,  la Ministerul Finanțelor Publice sau la un alt minister. Recomand tuturor parlamentarilor să renunțe la discursurile populiste și să facă ceea ce trebuie, în conformitate cu prevederile legale. Cu toții ne dorim aeroport. De ce Consiliul Județean nu respectă pașii legali pentru a face aeroportul? Nu mai induceți în eroare brașovenii! Pentru a face aeroport trebuie făcute anumite demersuri, demersuri comunicate domnului Veștea și de care au cunoștință toți parlamentarii. Bugetul de Stat nu stă în pixul parlamentarilor, care să aloce bani după propria voință. Haideți să respectăm legea și să facem lucrurile cum trebuie!”.

Marius DUNCA.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...