Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Cine-i salvează pe stegari?

Cam aşa ar putea fi redat strigătul de disperare al fanilor şi microbiştilor braşoveni, care nu –şi regăsesc cumpătul, după tot ce se întâmplă cu echipa fanion a Braşovului! Înfrângerea de la Târgovişte a aprins spiritele, iar lumea se întreabă de ce se poate la Arad, la Târgovişte sau la Sf. Gheorghe? De ce se poate în aceste locuri, modeste în raport cu Braşovul şi de ce nu se poate aici, la poalele Tâmpei? Aici, unde locurile colcăie de oameni cu bani, de firme și de VIP-uri, care se mărginesc doar să ocupe, gratis desigur, locuri la „oficiala“ de la stadionul Tineretului, pentru a-i admira pe „stegari“ şi doar atât. Este nevoie de o infuzie de capital, pentru ca jucătorii, care au trudit până acum, să fie remuneraţi. Altfel, totul se prăbuşeşte şi ar fi păcat! Chiar antrenorul Ţălnar spunea, după meciul pierdut la Târgovişte: ,,Sută la sută, nimeni nu mai poate salva echipa“. Chiar aşa?

La sfârşitul săptămânii trecute, când FC Braşov a capotat lamentabil la Târgovişte, UTA a cules trei puncte acasă, cu Sepsi, iar rezultatul este pe placul „stegarilor“ Pentru UTA au înscris Gligor și, în timp ce golul celor de la Sepsi a fost reușit de Issa Thiaw, iar Hadnagy a ratat un penalty…

Astfel, lupta pentru locurile 2-3 rămâne deschisă şi imprevizibilă şi ar fi mare păcat ca FC Braşov să iasă din această bătălie
spectaculoasă.

Iată cum arată şi clasamentul la „vârf“: 1.Juventus București, 66 p, 2.Sepsi Sf. Gheorghe, cu 51 p, 3. CS Mioveni 50 p, 4.UTA Bătrâna Doamnă, 50 p, 5. FC Brașov, 49 p, 6. Chindia Târgoviște, cu 47.

În etapa viitoare, FC Braşov ar trebui să se deplaseze la Suceava, o echipă aflată nu departe de desfiinţare… Deci, cine are nevoie de o echipă cu şanse de promovare?

Dorin DUȘA

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...