Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Gheorhe, chiar m-a luat sila.

Mi-am impus o pauză. Pauză de știri, de analize și chiar de opinie. Am crezut că lucrurile funcționează. Că instituțiile îți fac treaba! Am fost așa de naiv să cred că se schimbă ceva, chiar dacă se schimbă cu viteza melcului. Dar nu se schimbă nimic.

Și m-a luat așa o silă! O silă imensă! Mai ales la ultimile ”neștiri” despre primul și întâiul stătător al orașului. Care a avut un termen la care s-a judecat cererea palidă a DNA legată de nerespectarea controlului judiciar. Unii se așteptau la ceva senzațional, la o răsturnare de situație. Rahat cu perje, eu eram sigur că nu se face nimic! Dovada? L-au nenorocit pe Georhe Scripcaru, l-au terminat! I-au dat o amendă de 100 de lei! L-au sărăcit! În timp ce un  om aflat sub control judiciar atunci cand nu respecta controlul judiciar e arestat preventiv, oleacă de 30 de zile! Dar oamenii speciali platesc doar o amenda de 100 lei… Sărăcie! Cu ce mai plătește facturile?

Acum voi credeți ce vreți. Eu sunt convins că este doar balet și croitoreală ieftină. Chiar mă întreb dacă mai are rost să scriu despre corupția și furăcioșii din Brașov. De silă, parcă nu aș mai scrie… Chiar nu are rost, hai, sunteți liber la furat! Mă apuc de făcut clătite!

Gheorhe, chiar provoci silă. La multă lume provoci silă. Măcar toarnă și tu ceva, să-ți meriți suta. Măcar în pahare toarnă. Mai cu suta, mai cu deca, de turnat să fie. Hai, că ai experiență de ”gestionar”!

This slideshow requires JavaScript.

Apropo, diferența dintre Victor și Gheorhe o stabilește ganți?

 

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...