Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Trebuie sa unim generatiile

Lotul României pentru Campionatele Mondiale de judo de la Budapesta este format din 14 sportivi: masculin — Marcel Cercea (73 kg), Alexandru Raicu (73), Vlad Vișan (81 kg), Cristian Bodîrlău (90 kg), Mark Stoica (90 kg), Luca Kunszabo (100 kg), Valentin Radu (100 kg), Daniel Natea (+100 kg), Mircea Croitoru (+100 kg); feminin — Alexandra Pop (48 kg), Monica Ungureanu (48 kg), Larisa Alexandra Florian (52 kg), Loredana Ohâi (57 kg), Ștefania Dobre (63 kg). Obiectivul delegației României la Campionatele Mondiale este câștigarea unei medalii

Trebuie sa unim generatiile si sa nu asteptam ca o singura persoana sa rezolve problemele din sportul romanesc. Este un moment de unitate, de solidaritate si trebuie sa ne implicam, pentru ca sportul este cel mai bun ambasador al unei tari. Ne-am promovat prin sport, ne promovam in continuare cu acele glorii si este datoria noastra sa redam acea demnitate sportului.

Doamne ajuta sa venim acasa cu o medalie, mi-as dori enorm de mult, mai ales ca este un test pentru Olimpiada, pentru ceea ce vom face in viitor. Ne dorim macar o medalie la aceste Campionate Mondiale.

Cred ca in 30 de zile o sa scoatem un proiect numit Romania in miscare. Cu totii trebuie sa constientizam ca este un moment in care trebuie sa muncim.

Marius Dunca

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...