Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Pisi, te grăbești?

Păi nu iubește Accinte frumosul? Nu are Accinte slăbiciune la sexul frumos? Doar Accinte are articole și sesiuni întregi despre divele consiliului local. Nu are cum să nu scrie despre o așa divă reprezentativă a Județului Brașov, tocmai în parlament. Și anume : Mara Mareș. De ce? Pentru că ea, Mara Mareș ne-a convins de faptul că basmele și poveștile au un sâmbure de adevăr. Nu numai că au un sâmbure de adevăr dar se pot întâmpla și în realitate!

Cum așa? Păi uite, ce, numai dovleacul să se transforme în caleașcă? Uite că și cartoful se transformă în parlamentar. Ei bine, ați observat că este o metaforă nu? Ea chiar nu a fost efectiv un cartof, doar a crescut între cartofi, lucru despre care nu pregetă nici o clipă, la nici o apariție și la nici o comunicare să ni-l reamintească, de fiecare dată în mod involuntar bineînțeles. Frate, a ajuns parlamentar dintre cartofi la 24 de ani? A ajuns. Și stă patru ani – cel puțin ! – Cenușăreasa cu dovleacul ei făcut caleașcă a stat în rochie de lux doar două ore, a noastră stă deputat patru ani!

Deci realitatea e mai tare ca povestea, încă o data : ,,viața bate filmul”, fra’ ! Si nu stă o clipă locului, vrea alegeri anticipate ! Într-o comunicare din 16 ianuarie, vorbeste despre instabilitate, păi cine provoacă, cine cheamă la instabilitate și dezbinare și chiar creează climatul unei stări de pericol social la propriu? #rezist face asta pentru că nu acceptă faptul că legile le face parlamentul ci nu strada! Spune ca PSD își va pune oameni în poziții cheie, pentru a-și umple buzunarele, pentru că sunt hoți. Mă fetiță, dacă ai fi citit ceva – puțin – înainte să te facă tati deputată, ai fi știut că atunci când faci o acuzație trebuie să o și dovedești. Știi că ești pasibilă acum de un proces prin care ți se pot cere daune? Respectiv i-ai făcut hoți pe cei puși în funcții cheie. Or fi, este posibil, dar tu o poți dovedi? Dacă nu o poți dovedi și dacă băieții ăia te iau în serios și-ți fac procese, s-ar putea să nu-ți ajungă indemnizația să plătești daune morale și când te duci cu sentința la tati, o să facă bătrânu’ o cădere de calciu și-o să-și blesteme zilele că n-a avut de lucru și te-a făcut ,,om mare,, !

Dar ști ce? Băieții ăștia nu te iau în serios, pentru că au și ei copii, unii dintre copii sunt mai teribili sau mai tembeli ca alți copii și atunci ei te înțeleg și pe tine. Mai este faptul că tu ești oarecum frumușică așa … și este evident că la tine extrospecția merge repede și introspecție nu există! Așa că, lasă băieții de la ei și trec mai departe! Dar la urma urmei unde te grăbești așa dulceață de vrei anticipate? Sau te gândești : ,,dacă a mers țac-pac cu deputăția, mooaaamăăăă dacă câștigă PNL-ul anticipatele, m-oi vedea ministresă sau de ce nu, <<vicepremieră>>?!,, Ar fi o premieră într-adevăr să ne fii ,,vicepremieră,, dar având în vedere că odată ai învins basmul, cine poate ști?

Să purcedem mai departe, ne spui ca actuala guvernare face Romania de râs, aduce României imagine negativă! Departe de mine să spun că actuala guvernare este minunată, dar de ce nu observi și faptul că se încearcă aproape cu forța de la Bruxelles și Veneția să se impună niște lucruri unei țări, unui popor liber și independent. De ce căpșorul ăla simpatic al tău nu sesizează lucrurile astea? Sau astea sunt în regulă, pentru că sunt conform învățăturilor de la stăpânii cu ONG-urile alea …. (nu pot folosi emoțicoane că aș fi făcut cu ochiul). Dar faptul că e plin facebook-ul de amenințări in genul : ,,va curge sânge!,, , ,,luăm parlamentul cu asalt chiar de vor fi și victime!,, , ,,e nevoie de sânge pentru a ne face auziți!,, , astea cum dau Pisoi pe plan internațional? Și nu sunt proferate de PSD-iști! Astea nu le vezi, astea sunt în regulă?

Ei, în altă ordine de idei, Slavă Domnului că respectivii revoluționari nu mai sunt așa nervoși și nu au vrut să-i bată pe jandarmi, au răsuflat și jandarmii ușurați, iar aș fi avut nevoie de-un emoțicon! Mai încolo în aceeași comunicare, într-o efuziune psihotică încerci să găsești o asemănare între actualul PNL și PNL-ul care a pus umărul la înfăptuirea Unirii acum o sută de ani! La așa ceva nu am cum să am comentarii, doar mă faci să cred că ți-ai pierdut pastilele, atât. Bineînțeles că nu putem să ne oprim aici, domnișoara deputat ne mai delectează spiritul și în altă comunicare, ceva mai veche, 9-05-2017. Din păcate pentru dânsa dar din fericire pentru noi, pentru spiritul nostru, respectiva comunicare este de pe facebook și deci nefiltrată de consilieri, adică este direct din căpsorul ei drăguț, este ,,live,,! Ia uite ce ne-aduce Moșul – că și-așa e zăpadă afară : dumneaei consideră ca dacă spunem că familia se formează în urma unei căsătorii între un bărbat și o femeie este un concept greșit. În accepțiunea dumneaei asta înseamnă că o femeie care-și crește copilul sau un tată care-și crește copilul aceștia nu sunt familie, la fel fără comentarii. Mai este foarte îngrijorată pentru cuplurile homosexuale. Oare această îngrijorare o aveau și liberalii care au înfăptuit Unirea? Vă expun în faximil postarea publică de pe facebook.

La bună vedere, ACCINTE

Comentarii
Loading...