Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Susținere pentru Liviu Dragnea

PSD Brașov va avea 54 de reprezentanți la Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat, din 10 martie. Componența delegației a fost stabilită in Conferința Extraordinară a filialei, intrunită in aceastgă săptămană.

Cu această ocazie a fost adoptată, in unanimitate, o rezoluție de acordare a unui mandat de incredere și susținere a președintelui PSD, Liviu Dragnea. Conferința Extraordinară reunește membrii Comitetului Executiv Județean, membrii Comisiei de Etică, Integritate și Arbitraj, membrii Comisiei județene de Control Financiar Intern, parlamentarii, europarlamentarii, primarii, viceprimarii și consilierii județeni ai organizației, in conformitate cu Statutul PSD.

Argumentele care au stat la baza acestei decizii sunt: caștigarea alegerilor parlamentare din decembrie 2016 cu un scor istoric, menținerea majorității parlamentare, menținerea puterii executive (guvernării) in ciuda tuturor atacurilor, indeplinirea măsurilor din Programul de Guvernare, conform angajamentelor asumate in fața electoratului și menținerea partidului unit și puternic, se arată intr-un comunicat la filialei Brașov.

Este o decizie a Organizației Județene, adoptată in mod democratic, in urma dezbaterilor. Este important ca partidul să fie unit, Liviu Dragnea a demonstrat că are capacitatea de a ne mobiliza pentru a realiza măsurile din Programul de Guvernare, program cu care am caștigat increderea romanilor. Avem o responsabilitate in fața lor, avem obligația de a ne respecta promisiunile in ciuda tuturor piedicilor.

Mihai Popa – Deputat PSD

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...