Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Cei care pleaca din PSD își trădează electoratul

PSD a fost și va rămâne cel mai puternic partid din România. Nu doar prin numărul de membri sau de mandate parlamentare, ci, mai ales, prin dorința de a guverna cu un program ambițios pentru politica de după 1989.

Doar prin unitate au fost posibile măsuri care duc acum la bunăstarea românilor. Cei care spun că de fiecare dată au trăit mai bine când PSD a guvernat, se referă la măriri de salarii și pensii, la măsuri care să ducă la creșterea economică. Iar toate acestea sunt rezultatul muncii în echipă.

Am fost o echipă când am lucrat la programul electoral al PSD, cel care avea să devină program de guvernare. Am fost o echipă când le-am vorbit oamenilor în campanie despre aceste propuneri. Și tot uniți aplicăm acele măsuri. Cei care au părăsit echipa nu pot fi decât împotriva noastră și se alătură celor care au deja tradiție de partid în tăieri de venituri, în guvernat prost și dictatorial. Vrem să le reamintim celor care au uitat, de vremurile acelea în care firme se închideau pentru că erau nevoite să plătească un impozit inventat de un inginer. Sau dacă ați uitat cum oamenii își pierdeau casele pentru că rămăseseră fără un sfert din venituri, vă reamintim că un partid de dreapta făcea acest lucru.
PSD va continua, unit, să facă reforma justiției, dar mai ales să îmbunătățească viața românilor.

Rămânem uniți, cei care ne numim cu adevărat social-democrați. Și vrem în continuare să facem bine acestei țări, împreună cu cetățenii!

Mihai Popa – Deputat PSD

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...